Lähiliikuntapaikat pääkuva

Navigaatiovalikko

Lähiliikuntapaikat sisältö

Lähiliikuntapaikat Liperissä

Lähiliikuntapaikoistamme löydät tekemistä ja kokemista kaikenikäisille.

Lähiliikuntapaikat ovat asutuksen välittömässä läheisyydessä sijaitsevia kaikille avoimia liikuntapaikkoja, joissa voit virkistyä ja kohottaa kuntoasi silloin, kun sinulle sopii. Liperin kunnan alueella on useita erilaisia lähiliikuntapaikkoja.

Jyrin lähiliikuntapaikka

Jyrinlenkki, Ylämylly katso sijainti . Varustukseen kuuluvat Lappsetin välineet ja palloiluareena.

Honkalammen lähiliikuntapaikka Hippala

Ylämyllyntie 94, Ylämylly katso sijainti. Honkalampi-keskuksen koulun pihapiirissä olevassa esteettömässä Hippalassa on monitoimikenttä ja erilaisia leikki- ja kiipeilytelineitä lapsille.

Ylämyllyn lähiliikuntapaikka

Ylämyllyntie 52, Ylämylly katso sijainti. Lähiliikuntapaikalla on jalkapallokenttä, sekä ekoalueella leikkikenttä.

Lähiliikuntapaikka Nopsakki

Tutjuntie 8, Liperi katso sijainti. Nopsakin lähiliikuntapaikka tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet kokeilla erilaisia lajeja. Samasta paikasta löydät muun muassa skeittiparkin, frisbeegolfradan, kiipeilytelineitä ja laavun.

Senioripuisto

Koulutie 3, Liperi katso sijainti. Senioripuistossa on erilaisia telineitä ja välineitä

Pihapeliareena

Ylämyllyn koulun Paloaukean yksikön piha-alue, Patteristontie 12 e, Ylämylly katso sijainti. Ylämyllyn koulun pihalla sijaitsevalla lähiliikuntapaikalla on palloiluareena. Lähiliikuntapaikka sijaitsee koulun alueella, joten vältäthän lähiliikuntapaikan käyttöä koulupäivien aikana.

Ylämyllyn monitoimitalon piha

Viljatie 1, Ylämylly katso sijainti. Iltaisin kaikille avoimen ”monarin” pihalta löytyy muun muassa graffitiseinä ja hiekkakenttä palloiluun.

Paloaukean lähiliikuntapaikka

Mottitie 5, katso sijainti. Paloaukean lähiliikuntapaikalla pääset kokeilemaan parkouria! Lähiliikuntapaikalla on myös tekonurmikenttä, jossa on viivoitus 41 m x 28 m jalkapallokentälle sekä tenavapesäpallokentälle. Kesäaikaan kentällä on 2 kpl jalkapallomaaleja. Pysäköinti kentän läheisyyteen Mottitien puolelta, ilta-aikaan käytettävissä on myös Paloaukean koulun pysäköintialue (Patteristontie 12e)

Lähiliikuntapaikat katos myös nämä

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Infrapäällikön virka ja liikunta- ja ulkopaikkamestarin tehtävä haettavana

Infrapäällikön virka ja liikunta- ja ulkopaikkamestarin tehtävä haettavana

Liperin kunta hakee liikunta- ja ulkopaikkamestaria sekä infrapäällikköä. Hakuaika molempiin työpaikkoihin päättyy 19. helmikuuta 2021 klo 15:00.

Haemme Liperin kuntaan vakituiseen virkaan infrapäällikköä. Infrapäällikön tehtäväkenttään kuuluvat teiden, katujen ja aukioiden sekä muiden liikenne- ja yleisten alueiden sekä kunnallisteknisten verkostojen ja -järjestelmien rakennuttaminen, kunnossapito ja kehittäminen. Strateginen infrasuunnittelu sekä toteuttamisen ohjaus ja valvonta ovat myös tärkeä osa tehtävää.

Infrapäällikkö toimii vesihuoltopäällikön varahenkilönä vesihuoltolaitoksen kehittämisessä ja lakisääteisten tehtävien hoitamisessa sekä sijaistaa lakisääteiset vuosilomat ja mahdolliset muut poissaolot.

Liikunta- ja ulkopaikkamestarin tehtäväkenttään kuuluu huolehtia ja vastata kunnan kasvavien liikunta- ja vapaa-aika-alueiden ja tehtävien kokonaisuudesta. Liikunta- ja ulkopaikkamestari toimii lähiesimiehenä kolmelle liikuntapaikkahoitajalle ja yhdelle ulkoaluetyöntekijälle, iltavalvojille sekä muille määräaikaistyöntekijöille.

Liikunta- ja ulkopaikkamestari vastaa liikunta- ja ulkoalueiden rakennuttamisesta, rakentamisesta ja kausihoidosta sekä liikuntapaikkojen ympärivuotisesta ylläpidosta ja lakisääteisistä huolloista ja tarkastuksista. Lisäksi liikunta- ja ulkopaikkamestari toimii vapaa-aikapäällikön työparina liikunta-alueiden suunnitelmallisessa kehittämisessä ja hanketyössä. Tehtävään kuuluu sekä ulkona työskentelyä että toimistotöitä.

Hakuaika molempiin työpaikkoihin päättyy 19. helmikuuta 2021 klo 15:00.

Tarkemmat tiedot työpaikoista löydät ylläolevien linkkien kautta Kuntarekry-sivultamme. Lisätietoja antaa tekninen johtaja Jouni Pekonen, p. 050 467 3533, tai hallintosihteeri Tanja Jänis, tanja.janis@liperi.fi.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisesti. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain. Hakemuksia ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset käsitellään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä.

Hakemusten postitusosoite on Liperin kunta, PL 20, 83101 Liperi.

Liperin kirkonkylän koulukeskus ilmakuvana

Yhteystiedot

Mikko Rouhiainen

ulkoaluetyönjohtaja
 050 476 0252
mikko.rouhiainen@liperi.fi
Selkärannantie 1, 83100 Liperi

Teppo Ikonen

Kiinteistörakennusmestari
 0400 574 896
teppo.ikonen@liperi.fi
Varolantie 3, 83100 Liperi

SOME painikkeet

 

Sivu arviointi ja palaute