Navigaatiovalikko

Kuntalaisaloitteet sisältö

Kuntalaisaloitteet

Kuntalaisaloitteella voit osallistua Liperin kunnan toimintaan ja vaikuttaa siihen, millaisia päätöksiä teemme yhdessä tänään ja huomenna.

Kuntalaisaloitteet kannattaa tehdä sähköisesti Kuntalaisaloitteet sivujen kautta. Sivujen kautta voit tehdä aloitteen helposti, kerätä siihen verkossa nimiä ja lähettää sen suoraan kuntaan käsiteltäväksi.

Sivujen kautta näet minkälaisia aloitteita Liperiin on tehty ja osallistua avoimena oleviin aloitteisiin.

Kuntalaisaloitteita voi tehdä myös kirjallisesti toimittamalla ne Liperin kunnan kirjaamoon kunnanvirastolle. Suosittelemme kuitenkin käyttämään sähköistä Kuntalaisaloite-sivua, sillä silloin kaikki voivat nähdä aloitteen ja osallistua siihen verkkosivun kautta. Kuntalaisaloitteen voit jättää myös Miunpalveluiden sähköisen asioinnin sivun kautta.

Kunnan kirjaamoon toimitetuista aloitteista ja valtuuston tekemistä valtuustoaloitteita saa lisätietoa Liperin kunnan kirjaamosta.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Esiopetukseen ilmoittautuminen alkaa viikolla 5

Esiopetukseen ilmoittautuminen alkaa viikolla 5

Tiedotamme perheitä päiväkotien ja perhepäivähoitajien kautta sekä kirjeitse.

Liperin kunnan esiopetukseen ilmoittautuminen alkaa 27.1. alkavalla viikolla.

Tiedotamme ilmoittautumisesta kunnallisessa varhaiskasvatuksessa olevien lasten perheille päiväkodin kautta viikolla 5 ja perhepäivähoitajien kautta 6.2. jälkeen.

Kotona ja yksityisessä varhaiskasvatuksessa oleville perheille lähetämme tiedotteen kotiin kirjeenä. Seuraa lisäksi kunnan viestintäkanavia verkossa!

Kolme esiopetuksen oppilasta leikkimässä luokassa kasvot kameraan päin.

Lisätietoja:

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute