Navigaatiovalikko

Kuntainfo sisältö

Liperin kunta

Lue täältä lisää Liperin kunnan historiasta, logosta ja sen käytöstä ja ystävyyskuntatoiminnastamme.

Löydät Liperin myös sosiaalisesta mediasta.

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Säpinää seniorit -tapahtumat Liperissä

Säpinää seniorit -tapahtumat Liperissä

Syys-lokakuussa on luvassa senioreille suunnattua toimintaa ympäri maakuntaa. Liperissä tapahtumia on neljänä tiistaina.

Säpinää senioreille -tapahtumat alkavat Liperissä tiistaina 3. syyskuuta Voimaa luonnosta -päivän merkeissä. Tapahtuma järjestetään Luovin ympäristössä Käsämässä (Silmutie 11) klo 12–14 ja luvassa on lenkkeilyä omatoimisesti tai ohjatusti, frisbeegolfia ja geokätköilyä, sekä makkarat ja nuotiokahvit. Ulkoilun jälkeen on mahdollisuus käydä Liprakassa uimassa ja kuntosalilla omakustanteisesti.

Ilmoittaudu Voimaa luonnosta -päivään viimeistään maanantaina 2. syyskuuta Hennariikka Virtaselle, p. 040 582 6726.

Tiistaina 17. syyskuuta teemana on Pelipäivä & tasapaino. Tapahtuma on Jyrin liikuntahallilla (Patteristontie 12 b) klo 13–15. Ohjelmassa on leikkimielisiä, tasapainoa haastavia pelejä, tasapainorajata ja tasapainotestejä.

Lokakuun 1. päivä on mahdollisuus osallistua virtuaalijumppaan kaikissa kolmessa taajamassa yhtä aikaa. Jumpan vetää Joensuun kaupungin liikuntakoordinaattori Olga Wasenius ja jumppaa voi tulla seuraamaan yhtäaikaisesti Liperin nuorisotalolla, Viinijärven nuorisotalolla ja Ylämyllyn monitoimitalolla klo 13.

Tiistaina 8. lokakuuta tanssitaan. Joensuun Areenalla vietetään ikäihmisten terveyspäivää klo 11–14:30 ja yleisöä on tanssittamassa Marko Tuovinen. Liperin kunta järjestää yhteiskuljetuksen tansseihin. Seuraile tapahtumailmoitteluamme! Samana päivänä järjestään myös karaoketanssit Liperin yläkoululla (Koulutie 2) klo 14–17.

Tervetuloa mukaan liikkumaan ja viihtymään!

Vanhempi nainen syömässä iloisena jäätelöä.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja:

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute