Navigaatiovalikko

Kunnan logo sisältö

Kunnan logo

Liperin kunnan logossa toistuvat tutut harmaan ja punaisen sävyt.

Liperin kunnan logo uudistettiin vuonna 2013. Logosta on käytettävissä sekä pysty- että vaakaversiot.

Tunnuksen pääväri on harmaa ja sitä tulee käyttää valkoisella pohjalla. Värillisellä pohjalla käytetään valkoista (negatiivi) tunnusversiota. Ristin tulee olla aina punainen (poikkeuksena mustavalkoiset työt).

Logon käyttö on aina luvanvaraista!

Liperin logot voit ladata:

Painokelpoinen pystylogo (CMYK)

Painkelpoinen vaakalogo  (CMYK)

Web pystylogo (RGB)

Web vaakalogo (RGB)

Lisätietoja logon käytöstä saat viestinnästä!

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Vuoden teot Liperissä 2021

Vuoden teot Liperissä 2021

Palkinnonsaajia vuoden teon, vuoden lapsi- ja nuorisoteon, vuoden senioriteon ja vuoden kulttuuriteon kategorioissa sai ehdottaa avoimen kyselyn kautta marraskuussa. Maaseutupalvelut nimesi vuoden nuoren maaseutuyrittäjän ja Liperin Yrittäjät nuoren yrittäjän palkinnon saajat.

Liperin kunta palkitsee maanantaina 20. joulukuuta vuoden tekoja. Palkinnonsaajia vuoden teon, vuoden lapsi- ja nuorisoteon, vuoden senioriteon ja vuoden kulttuuriteon kategorioissa sai ehdottaa avoimen kyselyn kautta marraskuussa. Maaseutupalvelut nimesi vuoden nuoren maaseutuyrittäjän ja Liperin Yrittäjät nuoren yrittäjän palkinnon saajat.

Vuoden Teko: Liperin Yhteisötalo, Pienten koulu ry

Liperin yhteisötalosta on tullut lyhyessä ajassa tärkeä paikka kaikenikäisten kuntalaisten hyvinvoinnin edistämiseen. Yhteisötalon toiminnan käynnistäminen on hieno esimerkki siitä, mitä yhdessä tehden ja voimavarojen yhdistämällä saadaan aikaan.

Vuoden lapsi- ja nuorisoteko: Miia Nivala, lapsiparlamentti- ja koulunuorisotyö

Liperin nuorisotyö on uudistunut nykypäivään ja tuonut hienosti nuorisotyön osaksi nuorten arkea ja koulupäivää. Koulunuorisotyöstä on Miia Nivalan kautta tullut tärkeä osa yläkoulun toimintaa. Miia Nivalalla on aktiivinen ja keskeinen rooli oppilaskuntatyössä ja luokkien ryhmäyttämistoiminnassa.

Vuoden senioriteko: Liperin sydänyhdistys ry

Liperin Sydänyhdistys järjestää kulttuurimatkoja, sydänallasjumppia, joogaa, sydänkahvilatoimintaa, ulkoliikuntaa ja terveysmittauksia. Yhdistys tekee työtä sen eteen, että kukaan sydänsairastunut ei jäisi yksin sairautensa kanssa ja että yhä harvempi sairastuisi sydänsairauksiin.

Vuoden kulttuuriteko: Linkki Kädenjälki, taide- ja kädentaitopaja, Mielitilat-tilataideteos

Liperin yhteisötalolle keväällä 2021 valmistunut Mielitilat-tilataideteos oli viisi huonetta käsittävä installaatio, jossa tuli esiin tekijöiden tunteet ja ajatukset. Tilataideteoksen suunnittelu ja toteutus sekä opastetut esittelykierrokset vaativat huolellista paneutumista, innostumista ja taitoa. Tilataideteos lumosi kävijän ja kutsui keskustelemaan.

Vuoden nuori maaseutuyrittäjä: Milla Kempas

Milla Kempas on nuorena naisena ostanut ison tilan omistukseensa ja panostanut emolehmätuotantoon rakentaen uuden emolehmäpihaton. Nautakarjatuotannon kehittäminen alueellamme on ensisijaisen tärkeää, koska nurmivaltainen viljely sopii parhaiten Liperin olosuhteisiin.

Vuoden nuori yrittäjä: Aino Palovesi ja Likka Kurikka, perhekoti Metka Paapola

Perhekoti Metka Paapola perustettiin maaliskuussa 2020 juuri, kun koronavirus rantautui tuoden mukanaan omat hankaluudet. Yritys on Siun Soten alueen ensimmäinen ikäihmisille suunnattu ammatillinen perhekoti.

Perustamisen taustalla oli ajatus tarjota välimuotoista palveluasumisen muotoa, jonka kysyntä on viime vuonna lisääntynyt. Haastavasta alusta huolimatta yritys saatiin heti alkuvuodesta 2021 pyörimään kunnolla ja heti ensimmäisenä kokonaisena toimintavuotena tehdään positiivinen tulos niin taloudellisesti kuin muutoinkin.

Liperin kunta onnittelee kaikkia palkintojen saajia!

Tummaa taustaa vasten kimalletta

Yhteystiedot

Maija Palojärvi

Viestinnän suunnittelija
 040 095 7619
maija.palojarvi@liperi.fi
Varolantie 3, 83100 Liperi

Henkilökuva.

Heini Myller

Viestintäsihteeri
 050 471 1716
heini.myller@liperi.fi
Varolantie 3, 83100 Liperi

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute