Navigaatiovalikko

Kunnan logo sisältö

Kunnan logo

Liperin kunnan logossa toistuvat tutut harmaan ja punaisen sävyt.

Liperin kunnan logo uudistettiin vuonna 2013. Logosta on käytettävissä sekä pysty- että vaakaversiot.

Tunnuksen pääväri on harmaa ja sitä tulee käyttää valkoisella pohjalla. Värillisellä pohjalla käytetään valkoista (negatiivi) tunnusversiota. Ristin tulee olla aina punainen (poikkeuksena mustavalkoiset työt).

Logon käyttö on aina luvanvaraista!

Liperin logot voit ladata:

Painokelpoinen pystylogo (CMYK)

Painkelpoinen vaakalogo  (CMYK)

Web pystylogo (RGB)

Web vaakalogo (RGB)

Lisätietoja logon käytöstä saat viestinnästä!

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Liperin kunnan ohjeet ja suositukset tapaamisten ja tilaisuuksien suhteen

Liperin kunnan ohjeet ja suositukset tapaamisten ja tilaisuuksien suhteen

Kunnan palveluihin liittyvässä asioinnissa kehotamme edelleen käyttämään ensisijaisesti sähköpostia tai puhelinta. Myös kokouksissa ja tapaamisissa suosittelemme käyttämään etäyhteyttä aina, kun se on mahdollista.

Koronatilanteen heikentyessä suosittelemme Liperin kunnassa edelleen etäyhteyksien käyttöä tapaamisissa ja kokouksissa, mikäli se on mahdollista.

Niissä kunnan sisäisissä kokouksissa ja tapaamisissa, missä etäyhteyden käyttö ei ole mahdollista, kehotamme pitämään turvavälit ja käyttämään kasvomaskeja tai visiireitä sekä huolehtimaan erityisen hyvin käsihygieniasta.

Kunnan järjestämissä yleisötilaisuuksissa seurataan aluehallintoviraston ja terveysviranomaisten ohjeita ja suosituksia. Yleisötapahtumissa kävijöille varataan mahdollisuus käsien desinfiointiin ja suositamme vahvasti maskin ja turvavälien pitoa.

Kunnan palveluihin liittyvässä asioinnissa kehotamme käyttämään ensisijaisesti sähköpostia tai puhelinta. Jos asiointi toimipisteessä on välttämätöntä, pyydämme mahdollisuuksien mukaan sopimaan erikseen ajan.

Kehotamme vahvasti yhdistyksiä, järjestöjä ja muita ryhmiä, jotka järjestävät tapahtumia kunnan tiloissa huolehtimaan turvaväleistä ja käsihygieniasta sekä kasvomaskien käytöstä.

Vapaa-aikapalvelut

Tämän tiedotteen julkaisuhetkellä kunnan liikuntaryhmien toiminta jatkuu toistaiseksi ennallaan. Jos muutoksia tulee, tiedotamme niistä suoraan ryhmien osallistujia ja lisäksi tiedotteet tulevat kunnan verkkosivuille ja sosiaalisen median kanaviin.

Samoin tiedotamme suoraan salivuorojen varanneita, mikäli koronatilanne ja alueelliset ohjeistukset tuovat muutoksia salien ja liikuntatilojen käyttöön.

Nuorisotyö

Nuorisotalojen toiminta jatkuu tämän tiedotteen julkaisuhetkellä normaalisti. Keräämme edelleen nuorisotaloilla käyvien nimet mahdollista seurantaa ja tartunnanjäljitystä varten. Tietosuojaseloste on luettavissa kunnan verkkosivuilla.

Varhaiskasvatus, esi- ja perusopetus

Kunnan varhaiskasvatus ja esi- ja perusopetus tiedottavat kouluissa, esikouluissa ja varhaiskasvatuksessa olevista mahdollisista altistumisista ja muista koronatilanteen tuomista muutoksista lapsia ja heidän huoltajiaan suoraan Wilman ja TinyAppin kautta. Jaamme yleistiedotteet myös kunnan verkkosivuilla.

Seuraamme Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä Opetus- ja kulttuuriministeriön ohjeistuksia ja ilmoitamme tarvittaessa muutoksista toiminnassamme.

Liperin kunnan johtoryhmä 30.11.2021

Kertakäyttöisiä kasvomaskeja pöydällä pinossa.

Yhteystiedot

Maija Palojärvi

Viestinnän suunnittelija
 040 095 7619
maija.palojarvi@liperi.fi
Varolantie 3, 83100 Liperi

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute