Navigaatiovalikko

Ilmoittaudu sijaiseksi sisältö

Ilmoittaudu sijaiseksi

Liperin kunnan perusopetuksen, varhaiskasvatuksen, laitoshuollon, siivouspalveluiden ja ruokapalveluiden sijaiseksi voi ilmoittautua täyttämällä sähköisen hakemuksen Kuntarekry.fi-palvelussa. Lyhytaikaisia sijaisia tarvitaan usein erityisesti lastenhoitajan, varhaiskasvatuksen opettajan, luokanopettajan, aineenopettajan, laitoshuoltajan ja ruokapalvelutyöntekijän tehtäviin. Varhaiskasvatuksessa ja perusopetuksessa on käytössä sähköinen sijaisrekisteri, jonka kautta työvuoroja tarjotaan tekstiviestein. Laitoshuollon, siivouspalveluiden ja ruokapalveluiden sijaisuuksista vastaavat esimiehet.

Perusopetus

Opettajien sijaisrekisteriin voit ilmoittautua täyttämällä sähköisen hakemuksen:

Kun olet jättänyt hakemuksen, rehtori on sinuun yhteydessä haastatteluajan sopimiseksi. Työtarjousten lähetteminen tekstiviestein Kuntarekry-palvelun kautta alkaa syksyn 2019 aikana.

Varhaiskasvatus

Päiväkotien ja esiopetuksen sijaisrekisteriin voit ilmoittautua täyttämällä sähköisen hakemuksen:

Kun olet jättänyt hakemuksen, varaa aika haastatteluun. Haastattelun jälkeen hyväksymme sinut sijaiseksi. Tämän jälkeen sijaisuuksia tarjotaan tekstiviestein Kuntarekry-palvelun kautta.

Sijaisprosessi varhaiskasvatuksessa ja perusopetuksessa toimii seuraavasti:

  • tieto sijaistarpeesta lähetetään sijaisen matkapuhelinnumeroon tekstiviestillä
  • sijainen vastaa viestiin numerokoodilla annetun ajan kuluessa, mikäli haluaa ottaa sijaisuuden vastaan
  • tämän jälkeen sijainen saa vahvistusviestin saiko sijaisuuden vai ei
  • vahvistusviestissä ilmoitetaan lisäksi lisätietoja antava henkilö, mikäli sijaisen tarvitsee olla yhteydessä työyksikköön ennen työvuoroa
  • sijainen saapuu sovittuun työvuoroon ja työsopimus toimitetaan jälkikäteen postitse
  • palkka sijaisuudesta maksetaan totutuneiden tuntien mukaan kaksi kertaa kuukaudessa

Sijaisuuteen liittyvissä kysymyksissä tai sairastumisissa yhteys aina ensisijaisesti sijaistarpeen vahvistusviestissä ilmoitettuun yhteyshenkilöön.

Kirjaudu käytettävyyskalenteriin

Kuntarekry: Usein kysytyt kysymykset

Laitoshuolto, siivouspalvelut ja ruokapalvelut

Sijaiseksi voit ilmoittautua täyttämällä sähköisen hakemuksen (linkit alla). Lisätietoja sijaisuuksista antavat palvelualueiden esimiehet ruokapalvelupäällikkö Maarit Määttä, p. 040 563 8138 sekä siivoustyönjohtaja Päivi Davidsson, p. 0400 573 492 tai etunimi.sukunimi@liperi.fi.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Tiedonhallintasuunnittelija ja asianhallintasihteeri haussa kunnalle

Tiedonhallintasuunnittelija ja asianhallintasihteeri haussa kunnalle

Haemme Liperin kuntaan tiedonhallintasuunnittelijaa ja asianhallintasihteeriä. Hakuaika molempiin paikkoihin päättyy 7. lokakuuta 2019 klo 15:00.

Etsimme Liperin kuntaan tiedonhallinnan ja asianhallinnan osaajia.

Tiedonhallintasuunnittelija vastaa kunnan tiedon elinkaaren hallinnasta. Käytännössä tämä tarkoittaa kunnan asiakirjahallinnon, arkistotoimen, tiedonhallinnan ja tietosuojan kehittämistä, ylläpitoa ja valvontaa. Tiedonhallintasuunnittelija toimii kunnan tietosuojavastaavana, mikä edellyttää tietosuojalainsäädännön tuntemusta sekä sen soveltamiskykyä.

Virka on asiantuntijatehtävä ja sen kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto.

Eduksi katsomme asiakirjahallinnon ja arkistotoimen perustutkinnon, tai valmiuden tutkinnon suorittamiseen, sekä työkokemusta kunnan asiakirjahallinnon, arkistotoimen ja tietosuojan parissa.

Virka on määräaikainen 1.12.2019-31.12.2020. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Asianhallintasihteeri vastaa kunnan kirjaamopalveluista eli vireille tulevien ja käsiteltävänä olevien asioiden vastaanottamisesta ja kirjaamisesta, jakeluista sekä päätösten ja täytäntöönpanojen kirjaamisesta Dynasty 10 -asianhallintajärjestelmässä.

Tehtävään kuuluu lisäksi luottamushenkilötoimielimien esityslistojen valmistelua ja pöytäkirjanpitoa, sekä monipuolisia toimistotehtäviä.

Asianhallintasihteerinä toimit kunnan tietosuojavastaavan sijaisena, mikä edellyttää perehtymistä tietosuojalainsäädäntöön.

Asianhallintasihteerin tehtävä on vakinainen. Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto, sekä perehtyneisyys asianhallintaan ja arkistotoimeen. Valittavalla tulee olla valmius suorittaa asiakirjahallinnon ja arkistotoimen perustutkinto, mikäli sitä ei ole ennestään suoritettu.

Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät yleisen kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Lisätietoja antaa hallintopäällikkö Terttu Sarkkinen (kts. yhteystiedot alta).

Sekä tiedonhallintasuunnittelijan viran että asianhallintasihteerin tehtävän hakuaika päättyy 7. lokakuuta 2019 klo 15:00.

Lähikuva kannettavasta tietokoneesta, jonka näppäimistöllä kädet valmiina kirjoittamaan.

Yhteystiedot

Katariina Kaskes

Rekrytointikoordinaattori
050 477 8433
katariina.kaskes@liperi.fi
Keskustie 3, 83100 Liperi

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute