Navigaatiovalikko

Hevosurheilu, sisältö

Hevosurheilu Liperissä

Liperi tarjoaa hyvät puitteet hevosharrastajille.

Kunnastamme löydät harrastemahdollisuuksia ravi- ja ratsu-urheiluun, valmentautumiseen sekä kuntouttavaan toimintaan hevosten kanssa.

 

Liperin Hevosystäväinseuran ylläpitämä harjoitusravirata sijaitsee osoitteessa Lamminkankaantie 14, Liperi.

 

Ratsastustallit:

Hyvinvointia Heiskalan Hoppalasta/Heiskalan Hoppala
Heiskalan Hoppala on sosiaalipedagoginen, hyvinvointiin keskittyvä talli, joka tarjoaa hevosavusteisia palveluja ja islanninhevosvaelluksia. Talli on esteetön ja se tarjoaa muun muassa erilaisia hyvinvointipalveluja, leiritoimintaa ja ratsastusvaelluksia eritasoisille ratsastajille, sekä kiireetöntä kohtaamista hevosten ja luonnon parissa.
Liperintie 98 D, Liperi

Liperin Ratsastuskeskus
Liperin Ratsastuskeskus on Suomen ratsastajainliiton hyväksymä ratsastuskoulu. Ratsastuskoulutoiminnan lisäksi Liperin Ratsastuskeskus tarjoaa valmennusta ja täysihoitopaikkoja hevosille. Tallilla on puurakenteinen maneesi ja valaistu ratsastuskenttä.
Päivänkämmen 8, Liperi.

Teijan majoitus- ja maastotalli
Westernhenkinen Teijan talli tarjoaa mahdollisuuden maastoratsastukseen, perehtymistä luonnolliseen hevostaitoihin ja majoituspalveluita rauhallisessa ympäristössä. Tilauksesta on mahdollista järjestää myös erilaisia teemaratsastuksia ryhmille.
Haiskuntie 28, Roukalahti.

Hevosurheilu katso myös nämä

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Uimavalvojia haussa syksyllä avautuvaan Liprakkaan

Uimavalvojia haussa syksyllä avautuvaan Liprakkaan

Liperin kunta hakee Liprakan uimahallille kahta uimaopettajaa/uinninvalvojaa. Tehtäviin kuuluu lasten uimaopetusta ja uimahallivalvontaa yleisövuorojen aikana.

Liperin Käsämässä oleva Liprakan uimahalli aukeaa syyskuun alussa. Haemme parhaillaan Liprakalle uimaopettajia/uimavalvojia.

Edellytämme hakijoilta täysi-ikäisyyden lisäksi suoritettua uimaopettajakurssia ja vähintään allasvalvojan testiuinnin suorittamista hyväksytysti. Lisäksi ensiaputaidot tulee olla hallinnassa.

Molemmat tehtävät ovat osa-aikaisia 85 % (32,93 h/vk) kokonaistyöajasta ja ne täytetään toistaiseksi. Palkkaus määräytyy kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Tehtäviin valittujen on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote. Hakuaika päättyy 28.6.2019 klo 15:00.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen Kuntarekry-järjestelmän kautta. Paperiset hakemukset voi toimittaa osoitteeseen Liperin kunta, PL 20, 83101 Liperi. Postitse jätetyissä hakemuksissa sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain.

Yksityiskohta Liprakan uima-altaan delfiiniaiheisesta koristelusta.

SOME painikkeet

 

Sivu arviointi ja palaute