Frisbeegolfradat pääkuva

Navigaatiovalikko

Frisbeegolfradat, sisältö

Frisbeegolfradat

Liperistä löydät kuusi frisbeegolfrataa, joiden parissa pääset pelaamaan ja viihtymään pidemmäksikin aikaa!

  • Liperin frisbeegolfrata, Opintie 2, Liperi. Katso sijainti. 18-väyläinen frisbeegolfrata sijaitsee Liperin kirkonkylällä. Metsäisellä radalla on paljon korkeuseroja, mutta se sopii hyvin sekä aloittelijoille että kokeneemmille pelaajille.
  • Salokylän frisbeegolfrata, Liperintie 51, Salokylä. Katso sijainti. Salokylän koulun ympäristössä oleva 9-väyläinen rata on melko tasainen. Puisto- ja metsäalueilla oleva rata sopii myös aloittelijoille.
  • Ylämyllyn koulun frisbeegolfrata, Patteristontie 12 e, Ylämylly. Katso sijainti. Ylämyllyn koulun Paloaukean yksikön ympäristössä oleva rata on 9-väyläinen, helppo rata, joka soveltuu erityisesti lapsille ja nuorille. Huomioithan, että kouluaikoina kävijöiden toivotaan jättävän koulun pihassa sijaitsevat väylät 1-4 pelaamatta.
  • Ollilan Tuvan frisbeegolfrata, Mattisenlahdentie 37, Liperi. Katso sijainti. Ollilan Tuvan yhteydessä sijaitsevaa 3-väyläistä rataa on myös mahdollisuus varata ryhmille yksityiskäyttöön. Ollilan Tupa järjestää majoitusta ja pitopalvelua, joten yksityistilaisuuden aikana tuvan viereinen puttikori ei ole käytössä. 
  • Kaatamon frisbeegolfrata, Kaatamontie 4, Kaatamo. Katso sijainti. Kaatamon frisbeegolfrata on yhteistyön tulosta, sillä sen toteuttivat Kaatamon kyläyhdistys talkootyöllä ja Leaderin Pienet investoinnit kylille -hanketuella. Mukana 9-väyläisen radan suunnittelussa ja toteutuksessa ovat olleet paikkakuntalaiset nuoret.
  • Käsämän frisbeegolfrata, Silmutie 1-3, Käsämä. Ammattiopisto Luovin ja Kaprakan alueen ympäristössä oleva rata on 9-väyäinen. Katso sijainti.

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Pärnävaaran asfaltoitu kuntorata suljettu toistaiseksi

Pärnävaaran asfaltoitu kuntorata suljettu toistaiseksi

Radalla tehdään kunnostukseen tarvittavia suunnittelutoimenpiteitä.

Pärnävaaran asfaltoitu kuntorata on toistaiseksi pois käytöstä.

Radan parannuskunnostuksen aikataulu ei ole vielä tiedossa. Kunnostukseen tarvittavien suunnittelutoimenpiteiden vuoksi rata on toistaiseksi kokonaan suljettu.

Ampumarata on käytössä, mutta stadionin muu alue ei ole toistaiseksi käyttökunnossa.

Pahoittelemme häiriötä.

 
Mies rullahiihtää asfalttiradalla.

Lisätietoja

Yhteystiedot

Teppo Ikonen

Kiinteistörakennusmestari
 0400 574 896
teppo.ikonen@liperi.fi
Varolantie 3, 83100 Liperi

SOME painikkeet

 

Sivu arviointi ja palaute