Navigaatiovalikko

Esityslistat ja pöytäkirjat sisältö

Esityslistat ja pöytäkirjat

Liperin kunnan päätöksentekoon liittyvät esityslistat ja tarkastetut pöytäkirjat ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata esityslistoja ja pöytäkirjoja toimielimien mukaan.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea asiakirjoja tietyllä kokouspäivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

Tarkastetut pöytäkirjat ovat luettavissa verkkosivulta.

Tietosuojalainsäädäntö rajoittaa yksityishenkilöitä koskevien tietojen julkaisemista ja säilyttämistä verkkosivuilla. Tästä syystä pöytäkirjat poistetaan verkkosivuilta vuoden säilyttämisen jälkeen ja lainsäädännön mukaan salassa pidettäviä ei julkaista.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Viinijärven koulun sisäilmaselvitys etenee

Viinijärven koulun sisäilmaselvitys etenee

Joululoman aikana koululla tehdään vielä rakenteisiin liittyviä lisätutkimuksia. Arvioiden mukaan tarvittavat loppuraportit ja lausunnot saadaan tammikuun puolivälin tienoilla.

Viinijärven koululla on syksyn 2021 aikana toteutettu sisäilmaan liittyvät oppilaiden ja henkilöstön oirekyselyt sekä rakennusteknisiä tutkimuksia. Joululoman aikana koululla tehdään vielä rakenteisiin liittyviä lisätutkimuksia.

Viimeisten lisätutkimusten tulosten jälkeen saamme sisäilma-asiantuntijan, työterveyslääkärin ja terveystarkastajan lausunnot tilanteesta. Lisäksi saamme kokonaisarvion koulun rakennusteknisestä kunnosta.

Arvioiden mukaan saamme tarvittavat loppuraportit ja lausunnot tammikuun puolivälin tienoilla, jonka jälkeen voimme kartoittaa vaihtoehtoja ja päättää käytännön toimenpiteistä. Tiedotamme näistä vielä erikseen.

Tutkimusaineisto ja lausunnot ovat pohjatietona myös koulun peruskorjaussuunnittelussa.

Viinijärven koulun sisäpihaa ja kiipeilyteline kesäisenä päivänä

Lisätietoja sähköpostilla:

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute