Navigaatiovalikko

Esityslistat ja pöytäkirjat sisältö

Esityslistat ja pöytäkirjat

Liperin kunnan päätöksentekoon liittyvät esityslistat ja tarkastetut pöytäkirjat ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata esityslistoja ja pöytäkirjoja toimielimien mukaan.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea asiakirjoja tietyllä kokouspäivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

Tarkastetut pöytäkirjat ovat luettavissa heti kokouksen päätyttyä.

Tietosuojalainsäädäntö rajoittaa yksityishenkilöitä koskevien tietojen julkaisemista ja säilyttämistä verkkosivuilla. Tästä syystä pöytäkirjat poistetaan verkkosivuilta puolen vuoden säilyttämisen jälkeen ja lainsäädännön mukaan salassa pidettäviä ei julkaista.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Liperin kunnan vuoden teot palkitaan 20. joulukuuta

Liperin kunnan vuoden teot palkitaan 20. joulukuuta

Vuoden teot palkitaan valtuuston kokouksen yhteydessä 20.12. klo 17 alkaen Ylämyllyn koulun Patteriston yksiköllä, Laavupolku 2.

Liperin kunta palkitsee vuoden tekoja valtuuston kokouksen yhteydessä maanantaina 20. joulukuuta 2021 klo 17 alkaen. Kokous pidetään Ylämyllyn koulun Patteriston yksiköllä, Laavupolku 2.

Palkittavana ovat vuoden teko, vuoden lapsi- ja nuorisoteko, vuoden senioriteko, vuoden kulttuuriteko, vuoden nuori yrittäjä ja vuoden nuori maaseutuyrittäjä. Palkintojen saajat julkistetaan ennen valtuuston kokousta pidettävässä palkintojenjaossa. Tilaisuus on kaikille avoin.

Vuoden teon, lapsi- ja nuorisoteon, kulttuuriteon ja senioriteon palkintojen saajia sai ehdottaa avoimen kyselyn kautta marraskuussa. Hyvinvointilautakunta valitsi ehdokkaiden joukosta palkittavat. Nuoren maaseutuyrittäjän palkinnon nimeää maaseutupalvelut ja nuoren yrittäjän palkinnon nimeävät Liperin Yrittäjät.

Kuntien Vuoden liikuttaja -palkinnot jakaa Pokali (Pohjois-Karjalan liikunta ry) Urheilugaalassaan 29. tammikuuta 2022.

Tummaa taustaa vasten kimalletta

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute