Navigaatiovalikko

Esityslistat ja pöytäkirjat sisältö

Esityslistat ja pöytäkirjat

Liperin kunnan päätöksentekoon liittyvät esityslistat ja tarkastetut pöytäkirjat ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata esityslistoja ja pöytäkirjoja toimielimien mukaan.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea asiakirjoja tietyllä kokouspäivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

Tarkastetut pöytäkirjat ovat luettavissa heti kokouksen päätyttyä.

Tietosuojalainsäädäntö rajoittaa yksityishenkilöitä koskevien tietojen julkaisemista ja säilyttämistä verkkosivuilla. Tästä syystä pöytäkirjat poistetaan verkkosivuilta puolen vuoden säilyttämisen jälkeen ja lainsäädännön mukaan salassa pidettäviä ei julkaista.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Koronarajoitukset sallivat äänestämisen

Koronarajoitukset sallivat äänestämisen

Vuodenvaihteessa asetetut uudet rajoitukset eivät vaikuta aluevaalien ennakkoäänestykseen. Äänestyspaikat saavat olla auki ja niissä saa käydä äänestämässä.

Itä-Suomen aluehallintovirasto teki heikentyneen koronatilanteen vuoksi pikaisella aikataululla uusia rajoituspäätöksiä yleisötilaisuuksiin ja yleisiin kokouksiin.

Aluevaalien ennakkoäänestys käynnistyy keskiviikkona 12. tammikuuta, mutta vuodenvaihteessa asetetut uudet rajoitukset eivät koske niitä. Äänestyspaikat saavat olla auki ja niissä saa käydä äänestämässä.

Avi kielsi Itä-Suomen kuntien alueella järjestettävät sisä- ja ulkoilmatilaisuudet 20. tammikuuta asti. Asiakas- ja yleisötiloja on suljettuna 13. tammikuuta saakka.

Väliaikaisesti on kielletty sellaiset yleisötilaisuudet, joilla tarkoitetaan yleisölle avoimia huvitilaisuuksia, kilpailuja, näytöksiä ja muita niihin rinnastettavia tilaisuuksia. Tällaisia ovat myös kutsuun tai jäsenyyteen sidotut tilaisuudet, jollei niitä voida osanottajien lukumäärän, tilaisuuden laadun tai muiden erityisten syiden perusteella pitää luonteeltaan yksityisenä.

- Eli virallisiin valtiollisiin vaaleihin liittyvä äänestys ei ole sellainen yleisötilaisuus, jota määräyksemme koskee, aluehallintoylilääkäri Sami Remes Itä-Suomen aluehallintovirastosta kertoo.

- Jokaisen toimijan on tärkeää huomioida toiminnassaan yleiset ohjeet hygienia- ja muista järjestelyistä, joilla viruksen leviämistä estetään, vaikka toiminta tai tapahtuma ei kuuluisikaan aluehallintovirastojen määräämien rajoitusten piiriin, Remes muistuttaa.

Aiemmin avi linjasi, ettei aluevaalien torikampanjointi ole sallittua, sillä se luokitellaan ulkoilmatapahtumaksi. Toreilla saa korkeintaan jakaa vaalimainoksia.

 

Puinen puheenjohtajan nuija pöydällä

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute