Esiopetusta täydentävä varhaiskasvatus pääkuva

Navigaatiovalikko

Esiopetusta täydentävä varhaiskasvatus sisältö

Esiopetusta täydentävä varhaiskasvatus

Esiopetuksen lisäksi tarvittavaa täydentävää varhaiskasvatusta järjestetään esiopetusryhmien yhteydessä klo 6.30-17.00. Mikäli lapsen molemmat vanhemmat tai muut huoltajat ovat vuorotyössä, lapsen esiopetus sekä esiopetusta täydentävä varhaiskasvatus järjestetään Puolivälin päiväkodissa.

Tarvittaessa lapsesi voi olla varhaiskasvatuksessa ennen ja jälkeen esiopetuksen. Esiopetusta täydentävä varhaiskasvatus on samassa paikassa esiopetuksen kanssa myös kaksivuotisessa esiopetuskokeilussa, joten lapsen ei tarvitse siirtyä toiseen paikkaan päivän aikana. Näin varhaiskasvatus ja esiopetus muodostavat lapsen näkökulmasta ehjän kokonaisuuden.

Hae varhaiskasvatuspaikkaa

Esiopetuksen lisäksi tarvittavaa varhaiskasvatusta ei tarvitse erikseen hakea, jos lapsesi on jo kunnan varhaiskasvatuksessa. Silloin riittää, että ilmoitat palvelusuunnittelijalle sähköpostilla tarvitsemanne tuntimäärän kuukaudessa. Tuntimäärän voi valita kymmenen tunnin välein 50-130 tunnin väliltä.

Muussa tapauksessa hae lapsellesi paikkaa varhaiskasvatukseen sähköisellä varhaiskasvatuksen hakemuksella.

Kaksivuotisen esiopetuskokeilun lisäksi tarvittavaa varhaiskasvatusta tulee hakea sähköisellä varhaiskasvatushakemuksella. Lisätietokenttään voit kirjoittaa "kaksivuotinen esiopetuskokeilu".

  • Ilmoita lapsesi esiopetus- ja varhaiskasvatusaika etukäteen sähköisessä järjestelmässä, viimeistään edellisen viikon tiistaihin mennessä. 
  • Esiopetuksen ja varhaiskasvatuksen aikaa ei tarvitse eritellä, ilmoita päivän kokonaisaika ja ohjelma vähentää siitä esiopetuksen ajan 4 tuntia päivässä. 
  • Voit käyttää varhaiskasvatukseen sen tuntimäärän, jonka olet ennakkoon varannut ja jonka perusteella varhaiskasvatuksen maksupäätös on tehty. 

 

Esiopetusta täydentävä varhaiskasvatus katso myös nämä

Katso myös nämä

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Liperin koulussa altistumismahdollisuus

Liperin koulussa altistumismahdollisuus

Liperin koulussa ja iltapäivätoiminnassa on voinut altistua koronavirukselle tiistaina 14.9.2021. Siun soten tartunnanjäljitys on yhteydessä kaikkiin karanteeniin asetettavien oppilaiden huoltajiin tiistain 21.9. aikana.

Siun sote tiedotti kunnan perusopetusta 21.9.2021, että Liperin koulussa ja iltapäivätoiminnassa on voinut altistua koronavirukselle tiistaina 14.9.2021.

Muutama oppilas asetetaan karanteeniin ja osa oppilaista ohjataan oireseurantaan. Siun soten tartunnanjäljitys on yhteydessä kaikkiin karanteeniin asetettavien oppilaiden huoltajiin tiistain 21.9. aikana. Luokanopettaja on yhteydessä karanteeniin asetettujen oppilaiden huoltajiin koulunkäynnin yksityiskohdista karanteenin aikana.

Oireseurantaan ohjattujen oppilaiden huoltajille tiedotetaan asiasta erillisellä Wilma-viestillä. Kaikki tarvittavat yhteydenotot huoltajille tulevat Siun soten taholta. Huoltajien ei siis tarvitse soittaa tai olla yhteydessä terveydenhuoltoon erikseen asian tiimoilta.

Oireseurantaan ohjattujen oppilaiden ja henkilökunnan on tärkeä tarkkailla oireita 14 vuorokauden ajan ja hakeutua tarvittaessa matalalla kynnyksellä koronatestiin. Kouluun tai päiväkotiin ei voi tulla, jos on pieniäkään koronaviruksen tartuntaan sopivia oireita.

Lisätietoja löytyy Siun soten verkkosivuilta (linkit aukeavat uuteen välilehteen):

Kertakäyttöisiä kasvomaskeja pöydällä pinossa

Lisätietoja:

Yhteystiedot

Hanna Ruotsalainen

Palvelusuunnittelija
 0400 428 397
hanna.ruotsalainen@liperi.fi
Keskustie 3, 83100 Liperi

Kunnanvirasto

Varolantie 3, 83100 Liperi
Katso sijainti

PL 20, 83101 Liperi
 

SOME painikkeet

 

Sivu arviointi ja palaute