Ajankohtaista

Uusi Liiku ja harrasta Liperissä -opas on julkaistu
Liperin kunnan vapaa-aikatoimen opas syksyn ja kevään liikuntaryhmiin on julkaistu sähköisenä Issuu-palvelussa ja se jaellaan myös jokakotijakeluna Liperin kunnan alueella oleviin kotitalouksiin. Ilmoittautuminen kunnan järjestämiin liikuntaryhmiin alkaa 20. elokuuta klo 9:00.
12.08.2020
Koulukuljetusreitit 13.8.2020 alkaen
Tästä tiedotteesta löydät kootusti perustietoja kunkin koulun kuljetusten järjestämisestä sekä tiedot Waltti-bussien reiteistä, pysäkeistä ja aikatauluista. Aikataulujen tarkennuksia tehdään koulun alkaessa, joten kuljetustietoja on hyvä käydä katsomassa alkuun päivittäin.
14.08.2020
Liprakan lippujen pop up -myynti viikolla 34
Liperin kunta järjestää elokuussa kaksi pop up -lipunmyyntitilaisuutta, joista voit ostaa Liprakan uimahallin ja kuntosalin sarjakortteja ja kertalippuja. Näillä myyntipisteillä käyvät käteisen ja korttimaksun lisäksi maksuvälineenä e-Passi ja Smartumit.
27.07.2020
Muista päivittää uusi kirjautumisosoite Wilma-sovellukseen
Uusi kirjautumisosoite Wilmaan on https://liperi.inschool.fi. Mobiililaitteeseen asennettu Wilma-sovellus tulee poistaa puhelimesta/padista ja asentaa se uudestaan Play-kaupasta tai App Storesta sekä kirjautua Wilma-sovellukseen uudelleen. Unohtuneen salasanan saa resetoitua Wilman etusivulta kirjautumisikkunan alta kohdasta ”Unohditko salasanasi”.
11.08.2020
Varautuminen korona-pandemian leviämisen ehkäisyyn lukuvuoden alkaessa
Olemme koostaneet linjauksia koronaan varautumisesta lukuvuoden 2020–2021 alkaessa. Tässä vaiheessa korostuvat ennaltaehkäisevät toimet, joilla pystymme minimoimaan riskiä infektion leviämisestä.

Tapahtumat Painike