Ajankohtaista

Joensuu, Kontiolahti ja Liperi haastavat tutustumaan lähialueen kesäretkikohteisiin
Kuntayhteistyönä toteutetussa kesähaasteessa vinkataan erilaisia päiväretkikohteita jokaisen kolmen kunnan alueelta.
04.06.2021
Tiedote esiopetuksen kuljetuksista
Ilmoita esioppilaan kuljetustarve lomakkeella palvelusuunnittelijalle 11. kesäkuuta mennessä. Tiedot koulumatkaetuutta käyttävistä kaksivuotiseen esiopetukseen osallistuvista lapsista kerätään elokuussa. Saattoavustusta voidaan käyttää myös muiden esioppilaiden kohdalla, jos kuljetusta lapsen kotoa ei voida järjestää.
20.05.2021
Haku infrapäällikön virkaan on avoinna
Liperin kunta hakee infrapäällikköä vakituiseen virkaan. Infrapäällikön tehtäväkenttään kuuluvat teiden, katujen, aukioiden ja muiden liikenne- ja yleisten alueiden sekä kunnallisteknisten verkostojen ja -järjestelmien rakennuttaminen, kunnossapito ja kehittäminen. Hakuaika päättyy 23. kesäkuuta 2021 klo 15:00.
14.06.2021
Mahdollinen korona-altistuminen Liprakassa keskiviikkona 9.6. klo 16:30-17:30
Siun sote tiedotti maanantaiaamuna 14. kesäkuuta, että uimahalli ja kuntosali Liprakassa on ollut mahdollista altistua koronavirukselle keskiviikkona 9. kesäkuuta.
11.06.2021
Koronarokotukset laajenevat 40-vuotiaisiin ja sitä vanhempiin – riskiryhmien ajanvaraukseen muutoksia
Siun soten koronarokotukset etenevät suunnitellusti ja rokotuksia laajennetaan uuteen ikäryhmään ensi viikolla, kun rokotusvuoroon tulevat tänä vuonna 40 vuotta täyttävät ja sitä vanhemmat henkilöt. Sairauden perusteella riskiryhmään kuuluvat yli 16-vuotiaat ovat yhä myös rokotusvuorossa.

Tapahtumat