Uutiset pääkuva

Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Viinijärven kirjasto muuttaa elokuussa, kirjasto kiinni 1.8.–1.9.

Viinijärven kirjasto muuttaa elokuussa, kirjasto kiinni 1.8.–1.9.

Vaara-kirjastot tiedottaa Viinijärven kirjaston tulevista muutoksista. Väistötila-aikana omatoimikirjasto ei ole käytössä.

Keväällä siirtynyt Viinijärven kirjaston muutto tehdään elokuun 2024 aikana.

Viinijärven kirjasto saa uudet tilat koulun ja kirjaston remontissa. Viinijärven kirjasto muuttaa remontin ajaksi väistötiloihin nykyisen päiväkodin tiloihin. Kirjasto toimii väistötiloissa ainakin syyskuuhun 2025.

Väistötilan osoite on vanhasta kirjastosta tuttu Kirkkotie 4. Sisäänkäynti vaihtuu koulun sisäpihan puolelle ja kirjasto käyttää päiväkodin toista ovea. Voit ladata kartan tästä linkistä (PDF / 640 Kt).

Muuton takia Viinijärven kirjasto on kiinni 1.8.-1.9.2024

– Viinijärven kirjastossa aineiston eräpäivät siirretään heinäkuussa muuton yli ja eräpäiväksi tulee 11.9. Omien lainojesi eräpäivät näet verkkokirjastosta.
– Viinijärven kirjastoa ei voi valita varausten noutopaikaksi 19.7. alkaen.
– Viinijärven varaukset jäädytetään muuton ajaksi. Jos haluat noutaa varauksen muuton aikana, voit halutessasi perua jäädytyksen verkkokirjastossa vaihtamalla noutokirjastoa.
– Muuton aikana palvelua paikkaavat muut lähialueen kirjastot ja kirjastoauto. Samalla kirjastokortilla voi asioida kaikissa Pohjois-Karjalan Vaara-kirjastoissa.
– Myös verkkokirjasto e-aineistoineen on käytettävissä normaalisti.
– Muuton ajan Viinijärven kirjaston puhelin pysyy käytössä ja siihen vastataan ma-pe klo 10–15. Kirjastoon saa yhteyden myös sähköpostilla viinijarvenkirjasto@joensuu.fi.
– Molemmat palautusluukut ovat käytössä 4.8. saakka. Tämän jälkeen urheilukentän puolella oleva palautusluukku siirretään väistötilan yhteyteen.
– Kirjastoasioita voi hoitaa missä tahansa Vaara-kirjastojen toimipisteessä ja verkkokirjaston chatissa. Chat on kesätauolla 11.8. saakka.

Väistötila-aikana omatoimikirjasto ei ole käytössä eli kirjastoa voi käyttää ainoastaan henkilökunnan palveluaikoina.

– Omatoimiasiakkaat voivat käyttää muita Pohjois-Karjalan omatoimikirjastoja samalla sopimuksella.
– Lähimmät omatoimikirjastot Viinijärven asiakkaille ovat Ylämyllyllä, Liperin kirkonkylällä ja Outokummussa.
– Omatoimikirjasto otetaan Viinijärvellä käyttöön jälleen remontin jälkeen.

Arkistokuva Viinijärven kirjaston sisätiloista, kuvassa kirjahyllyjä