Uutiset pääkuva

Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Vaihda e-laskuun – voita Liperi-tuotekassi!

Vaihda e-laskuun – voita Liperi-tuotekassi!

Osallistut automaattisesti arvontaan, kun vaihdat laskun toimitustavaksi e-laskun kampanja-aikana.

Sujuvoita arkea ja säästä ympäristöä vaihtamalla paperilasku e-laskuun! Vaihda laskun toimitustavaksi e-lasku 1.6.-30.11.2023 välisenä aikana, niin osallistut automaattisesti arvontaan. Arvomme kampanja-aikana e-laskuun vaihtaneiden kesken kolme Liperi-tuotekassia (arvo n. 100 euroa/kassi).

Onnetar arpoo tuotekassit seuraavasti:

  • viikolla 33 (kesä-heinäkuussa e-laskun tilanneet)
  • viikolla 40 (elo-syyskuussa e-laskun tilanneet)
  • viikolla 49 (loka-marraskuussa e-laskun tilanneet)

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja arvontavoiton luovutuksesta sovitaan suoraan voittajien kanssa. Arvontavoittoja ei postiteta.

Näin tilaat e-laskun

Voit tilata e-laskun omassa verkkopankissasi. Sitä varten tarvitset vain viitteen viimeisimmästä paperilaskustasi.

Mikäli verkkopankki ei tarjoa e-laskua automaattisesti, toimi näin:

  1. Kirjaudu verkkopankkiisi
  2. Siirry e-laskun tilaukseen
  3. Valitse uusi laskuttaja ja kirjoita laskuttajaksi Liperin kunta
  4. Valitse ”eLasku Liperin kunta”. Tilaa e-lasku ja kirjoita tilaukseen laskun viitenumero
  5. Vahvista tilaus

Syötä viitenumero yhteen ilman välilyöntejä. Mikäli alussa on kirjainpari RF, kirjoita se isoin kirjaimin. Jos verkkopankki ei hyväksy RF-viitettä, jätä viitteen neljä ensimmäistä merkkiä pois (RFxx).

Arvonnan säännöt

Arvomme e-laskukampanjassa kolme Liperi-tuotekassia (arvo noin 100 euroa / kassi) 1.6.-30.11.2023 välisenä aikana uuden e-laskusopimuksen Liperin kunnan kanssa tehneiden kesken.

Arvonnan järjestäjä: Liperin kunta

Kampanja-aika: 1.6.-30.11.2023

Arvonta ja arvontaan osallistuminen: Arvonta suoritetaan uusien e-laskusopimuksen tehneiden henkilöiden kesken. Arvontaan eivät saa osallistua henkilöt, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.

Arvonnan suorittaminen ja voittajien julkistaminen: Arvonnat suoritetaan viikolla 33 (kesä-heinäkuussa e-laskun tilanneet), viikolla 40 (elo-syyskuussa e-laskun tilanneet) ja viikolla 49 (loka-marraskuussa e-laskun tilanneet). Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Emme julkaise voittajien koko nimeä. Jos voittajaa ei tavoiteta kahden kalenteriviikon kuluessa arvonnasta, arvomme uuden voittajan. Arvontavoittojen luovutuksesta sovitaan suoraan voittajien kanssa. Arvontavoittoja ei postiteta.

Arvonnan järjestäjän vastuu: Voittojen yhteenlaskettu arvo on alle 166,66 euroa kuukaudessa. Siten arpajaisveroa ei tarvitse maksaa.

Sääntöjen muuttaminen: Liperin kunta pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin arvonnan toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan tällä sivustolla välittömästi, mikäli tällaisia muutoksia tullaan tekemään.

Tietojenkäsittelyperiaatteet: Arvontaan osallistuneiden tietoja säilytetään vain arvonnan suorittamiseksi tarvittava aika, eikä tietoja luovuteta ulkopuolisille. Arvontaan käytetyt raportit tuhotaan, kun kaikki voittajat on tavoitettu eikä arvonnassa kerättyjä tietoja hyödynnetä muihin tarkoituksiin.

Valkoisella pohjalla