Uutiset pääkuva

Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Uusi Jouluntaikaa-tapahtuma Ylämyllyllä 10.12.2022 – Kunta tarjoaa joulupuuron

Uusi Jouluntaikaa-tapahtuma Ylämyllyllä 10.12.2022 – Kunta tarjoaa joulupuuron

Tapahtumassa on puuron lisäksi jaossa kenkiin laitettavia liukuesteitä yli 70-vuotiaille. Kunta järjestää perinteisen jouluruokailun jälleen ensi vuonna.

Liperin kunta on mukana uudessa Jouluntaikaa-joulutapahtumassa Ylämyllyllä 10. joulukuuta 2022. Jouluntaikaa on ensimmäistä kertaa järjestettävä, tunnelmallinen koko perheen joulutapahtuma, jonka pääjärjestäjä on HyvänOlon Mylly. Mukana yhteistyössä ovat Liperin kunnan lisäksi Lipertek, Karelian Lihajaloste, Liperin Yrittäjät ja K-Market Ylämylly.

Liperin kunta tarjoaa tapahtuman kävijöille joulupuuron, mikä korvaa tänä vuonna perinteisen kunnan järjestämän jouluruokailun. Kunta tarjoaa jouluruoan jälleen ensi vuonna uuden Liperin koulukeskuksen tiloissa. Jaossa on myös kenkiin laitettavia liukuesteitä yli 70-vuotiaille.

Jouluntaikaa-tapahtuma järjestetään 10.12.2022 klo 15-17 Yritystalon pihassa (Tehtaantie 6-8, Ylämylly). Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Tapahtuman ohjelma:

  • Liperin kunnan tarjoama joulupuuro
  • Joulutorilla myynnissä leivonnaisia, lahjakortteja, käsitöitä, joulukuusia, jätkänkynttilöitä yms.
  • Jouluista musiikkia
  • Mahdollisuus tavata joulupukki
  • Tulennielijä-show
  • Arvonta kaikkien kävijöiden kesken

Kuntalaisilla on mahdollisuus myös keskustella hyvinvointialueuudistuksesta Siun soten edustajien kanssa, jotka jalkautuvat tapahtumaan osana Kohti hyvinvointialuetta -kiertuetta.

Pysäköintiä pyritään keskittämään Ylämyllyn koulun Patteriston yksikön pysäköintipaikalle. Seuraa ohjeistusta paikan päällä.

Kimalteleva punainen joulupallo, taustalla säihkyvää valoa ja pieniä lumihiutaleita.

Lisätietoja