Uutiset pääkuva

Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Siun sote tarjoaa maksuttoman hyvinvointikurssin senioreille

Siun sote tarjoaa maksuttoman hyvinvointikurssin senioreille

Ilmoittaudu Intoa elämään -etäkurssille soittamalla arkisin 1.2.–26.2.2021 kello 12–13 numeroihin 013 330 7035 tai 013 330 8055. Kurssilla on kuusi etätapaamista, joista ensimmäinen on maaliskuun puolivälissä.

Intoa elämään –hyvinvointikurssilla saat asiantuntijoilta tietoa ravitsemuksesta, kodin turvallisuudesta, sosiaalisten suhteiden sekä unen merkityksestä ja liikunnasta. Kurssilla on kuusi etätapaamista, joista ensimmäinen on maaliskuun puolivälissä. 

- Hyvinvointikurssi tarjoaa myös sosiaalista kanssakäymistä ja vertaistukea, vaikka onkin etäkurssi, muistuttaa palvelukoordinaattori Tuula Pitkänen Geriatrisesta osaamiskeskuksesta.

Intoa elämään -kursseja on järjestetty niin lähi- kuin etäkursseinakin. Kurssien suosio on ollut suurta paikkakunnilla, joissa kursseja on jo järjestetty.

- Koronan myötä lähikurssien toteutuminen peruuntui, mutta pienillä järjestelyillä pystyimme toteuttamaan sen myös ilman fyysistä läsnäoloa jo syksyllä 2020. Etäkurssit saivat erittäin hyvän vastaanoton ja päätimme tietenkin jatkaa toimintaa, kertoo palvelukoordinaattori Pitkänen.

Kurssi on maksuton ja osallistujia mahtuu mukaan rajallisesti. Osallistujalla tulee olla voimassa oleva sähköpostiosoite sekä tietokone tai tabletti.

-Osallistuminen etänä on ihan helppoa eikä vaadi erityistä tietoteknistä osaamista, mainitsee Pitkänen.

Oletko yli 65-vuotias? Oletko kiinnostunut tekemään pieniä elämäntapamuutoksia ja parantamaan elämääsi? Tule mukaan! Ilmoittaudu Intoa elämään -etäkurssille soittamalla arkisin 1.2.–26.2.2021 kello 12–13 numeroihin 013 330 7035 tai 013 330 8055.

Katso Intoa elämään -esittelyvideo oheisesta linkistä!

 

Hymyilevä vanhempi nainen syömässä jäätelöä