Uutiset pääkuva

Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Seuraavat kaavamuutosten yleisötilaisuudet tammikuussa

Seuraavat kaavamuutosten yleisötilaisuudet tammikuussa

Liperin elinympäristöpalvelut järjestää tammikuussa kaksi yleisötilaisuutta Ylämyllyn alueella olevien alueiden kaavamuutoksista.

Ylämyllyn Honkalammen osayleiskaavamuutoksesta järjestetään yleisötilaisuus Jyrin ruokalassa (Patteristontie 12c) keskiviikkona 22. tammikuuta 2020 klo 17.

Ylämyllyn Leinosen itä- ja pohjoispuolen osayleiskaavamuutoksesta järjestetään yleisötilaisuus Jyrin ruokalassa keskiviikkona 29. tammikuuta 2020 klo 17.

Osallistumis- ja arviointisuunnitelmat ovat nähtävillä 16.1.2020-9.2.2020 kunnan ilmoitustaululla ja internetsivuilla. Tällä hetkellä osallistumis- ja arviointisuunnitelmat ovat nähtävillä elinympäristölautakunnan 10.12.2019 kokouksen pöytäkirjan liitteinä. Hankkeiden asiakirjat tulevat nähtäville myös Liperin kunnan vireillä olevien kaavojen sivuille.

Nähtävilläoloajan jälkeen kaava-aineisto on ladattavissa kunnan internetsivuilta koko kaavahankkeen ajan.

Osallistumis- ja arviointisuunnitelmia koskevat mielipiteet pyydetään toimittamaan 9. helmikuuta 2020 mennessä ensisijaisesti kirjallisena sähköpostilla osoitteeseen maankaytto@liperi.fi tai kirjeellä osoitteeseen Varolantie 3, 83100 Liperi.

Rivitaloja kesäisenä päivänä.

Lisätietoja: