Uutiset pääkuva

Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Pyhäselän Oma osuuskunnan avustuksia haettavana

Pyhäselän Oma osuuskunnan avustuksia haettavana

Pyhäselän Oma osuuskunnan kahdesti vuodessa jaettavat avustukset on kohdennettu korkeakouluopiskeluun, mikroyritysten kehittämiseen, liikuntaan ja hyväntekeväisyyteen.

Pyhäselän Oma osuuskunnalla on haettavana kaikille avoimia avustuksia.

1000 euron avustusta hakevan korkeakouluopiskelijan tulee opiskella Pohjois-Karjalassa, perusteena voi olla esimerkiksi opinnäytetyöhön ja tutkimustyöhön tarvittavan materiaalin hankinta tai muu kustannus, erikoistyön tilaus tutkimusta varten/tutkimustyö tai laitehankinta. Avustus haetaan ja maksetaan syntyneiden kustannusten mukaan enimmillään 1000 euroon saakka. Avustusta ei myönnetä elinkustannuksiin tai palkattoman harjoittelun kustannuksiin.

Liikunta-apuraha, 2 x 500 euroa, haetaan henkilökohtaisesti tai urheiluseuran kanssa urheilusta syntyviin kustannuksiin. Apuraha on tarkoitettu kaikenikäisille ja jaetaan ensisijaisesti sosiaalisin perustein.

Y-tunnuksella oleva mikroyritys (1-5 työntekijää, johtaja mukaan lukien) voi hakea 1000 euron avustusta yrityksen kehitystyöhön. Tuen myöntämisen perusteena on, että avustus mahdollistaa yrityksessä jonkin uuden menetelmän käyttöönoton tai kokeilun, tuotesuunnitelman tai uuden tuotteen valmistamisen ja niihin liittyvän henkilöstön erityisosaamisen kehittämisen. Avustusta haetaan etukäteen ja maksetaan jälkikäteen syntyneiden kustannusten mukaan.

Hyväntekeväisyyteen pyydetään esitystä kahteen 300 euron kohteista.

Hakemuksia voi lähettää jatkuvasti, mutta ne käsitellään keskitetysti kahdesti vuodessa, joulukuussa ja kesäkuussa.

Hakemukset avustuspäätöksiä varten tulee toimittaa 8.12.2019 mennessä.

Lähikuvassa kirjavien villasukkien peittämät jalat takkatulen äärellä.

Lisätietoja: