Uutiset pääkuva

Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Pärnävaaralla järjestetään perheiden talvirieha 18. helmikuuta

Pärnävaaralla järjestetään perheiden talvirieha 18. helmikuuta

Talvirieha järjestetään Pärnävaaran urheilukeskuksella. Mukaan toivotaan yrittäjiä, yhdistyksiä, seuroja ja järjestöjä toteuttamaan yhdessä talvista toimintapäivää!

Taukovuosien jälkeen perheiden talvirieha järjestetään jälleen helmikuussa 2023. Maksuton tapahtuma pidetään Pärnävaaran urheilukeskuksella (Pärnävaarantie 32) lauantaina 18. helmikuuta klo 10–14.

Tapahtuman järjestää Liperin kunta yhteistyössä Liperin Yrittäjät ry:n kanssa.

Yhdistyksiä, seuroja, järjestöjä ja yrittäjiä toivotaan mukaan toteuttamaan tapahtumaa. Osallistumis- tai paikkamaksua ei ole. Osallistumisen ehtona on, että yhdistys, järjestö, seura tai yritys järjestää toiminnallista ohjelmaa talviriehaan.

Talviriehan toiminta-alueena on Pärnävaaran stadion, kota-alue, liukumäki ja kahvion ympäristö. Myös alamäkipyöräilyalueen läheinen Parkin grillin tulipaikka on käytettävissä. Talviriehan aikana stadionalue on suljettu hiihtäjiltä, mutta Pärnävaaran muut ladut ovat käytössä. Kahvio ja Pärnävaaran alueen yrittäjät palvelevat asiakkaita.

Tapahtuman pysäköinti on Pärnävaaran ylätasanteella. Alaparkki eli laavujen ja kodan edustalla oleva alue on varattu tapahtumakäyttöön.

Tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin. Tapahtumassa on säävaraus -15 °C.

Värikkäästi pukeutuneita lapsia laskemassa mäkeä talvisessa maisemassa

Yhteydenotot ja paikkavaraukset: