Navigaatiovalikko

Esityslistat ja pöytäkirjat sisältö

Esityslistat ja pöytäkirjat

Liperin kunnan päätöksentekoon liittyvät esityslistat ja tarkastetut pöytäkirjat ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata esityslistoja ja pöytäkirjoja toimielimien mukaan.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea asiakirjoja tietyllä kokouspäivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

Tarkastetut pöytäkirjat ovat luettavissa verkkosivulta alla olevasta linkistä. Linkki aukeaa uuteen välilehteen.

Tietosuojalainsäädäntö rajoittaa yksityishenkilöitä koskevien tietojen julkaisemista ja säilyttämistä verkkosivuilla. Tästä syystä pöytäkirjat poistetaan verkkosivuilta vuoden säilyttämisen jälkeen ja lainsäädännön mukaan salassa pidettäviä ei julkaista.

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Yleisötilaisuus Korpivaaran tuulivoimapuistosta järjestetään tiistaina 2.5.

Yleisötilaisuus Korpivaaran tuulivoimapuistosta järjestetään tiistaina 2.5.

Tuulivoimapuiston osayleiskaavan valmisteluaineisto ja ympäristövaikutusten arviointiselostus liitteineen ovat nyt julkisesti nähtävillä.

Korpivaaran tuulivoimapuiston osayleiskaavan valmisteluaineisto sekä siihen liittyvä ympäristövaikutusten arviointiselostus liitteineen ovat julkisesti nähtävillä 12.4.–31.5.2023 Liperin kunnan verkkosivuilla: www.liperi.fi/vireilla-olevat-kaavat ja www.liperi.fi/kuulutukset-ja-ilmoitukset sekä ympäristöhallinnon verkkosivuilla: www.ymparisto.fi/korpivaarantuulipuistoYVA.

Lisäksi aineisto on luettavissa Liperin kunnan ilmoitustaululla osoitteessa Varolantie 3, 83100 Liperi. Kunnan palvelupiste on avoinna arkisin klo 9–15. Nähtäville asetettuun aineistoon voi tutustua myös Liperin, Viinijärven ja Ylämyllyn kirjastoissa niiden aukioloaikoina: www.liperi.fi/kirjastot.

Valmisteluaineistosta voi nähtävillä olon aikana esittää mielipiteitä ja lausuntoja. Mielipiteet ja lausunnot tulee toimittaa sähköpostitse kirjaamo@liperi.fi tai kirjallisesti osoitteeseen
Liperin kunta, PL 20, 83101 Liperi viimeistään 31.5.2023.

Yleisötilaisuus järjestettiin Penttilä-salissa (Koulukuja 1, Liperi) tiistaina 2. toukokuuta 2023 klo 17 alkaen. Tilaisuuteen oli mahdollista osallistua myös etänä. Tallenne oli katsottavissa kahden viikon ajan 23.5. saakka.

OX2:n omistama hankeyhtiö Korpivaara Wind Oy suunnittelee enimmillään yhdeksän enintään 300 metriä korkean tuulivoimalan rakentamista Korpivaaraan noin 17 kilometriä kuntakeskuksesta länteen. Hankealue sijaitsee Kaatamon seudun Ristinkylässä Korpivaaran alueella Outokummun ja Heinäveden kuntarajoista noin 3 kilometrin etäisyydellä.

Osayleiskaava laaditaan 77 a §:n tarkoittamana oikeusvaikutteisena osayleiskaavana. Osayleiskaavaa voidaan käyttää yleiskaavan mukaisten tuulivoimaloiden rakennusluvan myöntämisen perusteena tuulivoimaloiden alueella. Lisätietoja on hanketoimijan verkkosivuilla: www.ox2.com/fi/projects/korpivaara.

Tuulivoimaloita metsäisessä maastossa.

Lisätietoa

Yhteystiedot

Arto Kuivalainen

Tiedonhallintasuunnittelija
 040 674 7642
arto.kuivalainen@liperi.fi
Varolantie 3, 83100 Liperi

Minna Lavikainen

Asianhallintasihteeri
 040 630 0763
minna.lavikainen@liperi.fi
Varolantie 3, 83100 Liperi

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute