Navigaatiovalikko

Esityslistat ja pöytäkirjat sisältö

Esityslistat ja pöytäkirjat

Liperin kunnan päätöksentekoon liittyvät esityslistat ja tarkastetut pöytäkirjat ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata esityslistoja ja pöytäkirjoja toimielimien mukaan.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea asiakirjoja tietyllä kokouspäivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

Tarkastetut pöytäkirjat ovat luettavissa verkkosivulta.

Tietosuojalainsäädäntö rajoittaa yksityishenkilöitä koskevien tietojen julkaisemista ja säilyttämistä verkkosivuilla. Tästä syystä pöytäkirjat poistetaan verkkosivuilta vuoden säilyttämisen jälkeen ja lainsäädännön mukaan salassa pidettäviä ei julkaista.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Vuoden teot palkitaan 19. joulukuuta 2022

Vuoden teot palkitaan 19. joulukuuta 2022

On jälleen aika huomioida vuoden aikana ansioituneita liperiläisiä toimijoita! Vuoden teot julkistetaan maanantaina 19.12. klo 18.

Liperin kunta palkitsee jälleen vuoden aikana ansioituneita liperiläisiä toimijoita. Palkinnot jaetaan vuoden teolle, vuoden yhteisöteolle, vuoden lapsi- ja nuorisoteolle, vuoden senioriteolle ja vuoden kulttuuriteolle. Entiseen tapaan huomioidaan myös vuoden nuori yrittäjä ja vuoden nuori maaseutuyrittäjä.

Ehdotuksia palkittaviksi kerättiin kuntalaiskyselyllä marraskuussa. Vuoden maaseutuyritysteon nimeää maaseutupalvelut ja nuoren yrittäjän nimeää Liperin Yrittäjät ry.

Palkinnot jaetaan joulukuun valtuuston kokouksen alussa maanantaina 19. joulukuuta klo 17 alkaen. Ennen palkintojenjakoa on kahvitarjoilu klo 16:30 alkaen. Tilaisuus ja kokous pidetään Liperin koulun ruokalassa, Koulukuja 2, 83100 Liperi.

Palkinnot julkistetaan tilaisuuden jälkeen myös kunnan verkkosivuilla.

Kimalletta tummansinistä taustaa vasten

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute