Navigaatiovalikko

Esityslistat ja pöytäkirjat sisältö

Esityslistat ja pöytäkirjat

Liperin kunnan päätöksentekoon liittyvät esityslistat ja tarkastetut pöytäkirjat ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata esityslistoja ja pöytäkirjoja toimielimien mukaan.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea asiakirjoja tietyllä kokouspäivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

Tarkastetut pöytäkirjat ovat luettavissa verkkosivulta.

Tietosuojalainsäädäntö rajoittaa yksityishenkilöitä koskevien tietojen julkaisemista ja säilyttämistä verkkosivuilla. Tästä syystä pöytäkirjat poistetaan verkkosivuilta vuoden säilyttämisen jälkeen ja lainsäädännön mukaan salassa pidettäviä ei julkaista.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Viinijärven koulun sisäilmaselvityksessä rakennustekniset tutkimukset valmistuneet

Viinijärven koulun sisäilmaselvityksessä rakennustekniset tutkimukset valmistuneet

Sisäilmatyöryhmä järjestää tiedotustilaisuudet sekä koulun henkilöstölle että huoltajille helmikuun aikana. Tiedotustilaisuuksien tarkemmat ajankohdat tiedotetaan erikseen aikataulujen varmistuttua.

Viinijärven koulukeskuksen sisäilmaselvitys etenee ja rakennustekniset tutkimukset ovat valmistuneet.

Kunnan sisäilmatyöryhmä sai Insinööritoimisto 2K:n laatiman rakennusteknisten tutkimusten raportin käsiteltäväkseen 26.1.2022. Syksyn ja talven aikana tutkimuksia on tehty perusteellisesti eri puolilla koulua ja tutkimustuloksia tarkastellaan nyt moniammatillisesti. Tutkimuksissa on muun muassa otettu näytteitä rakenteista eri puolelta kiinteistöä.

Sisäilmatyöryhmä päätti vielä pyytää yksittäisiä lisätutkimuksia sekä työterveyslääkärin ja ympäristöterveydenhuollon terveystarkastajan lausunnot tutkimustuloksista.

Kun pyydetyt lausunnot on saatu, sisäilmatyöryhmä järjestää tiedotustilaisuudet sekä koulun henkilöstölle että huoltajille helmikuun aikana. Tiedotustilaisuuksien tarkemmat ajankohdat tiedotetaan erikseen aikataulujen varmistuttua.

Tutkimusaineisto ja lausunnot ovat pohjatietona toimenpiteille ja koulun peruskorjaussuunnittelulle.

Riitta Lappalainen
Hyvinvointijohtaja

Viinijärven koulun julkisivu sisäpihan puolelta

Lisätietoja sähköpostilla:

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute