Navigaatiovalikko

Esityslistat ja pöytäkirjat sisältö

Esityslistat ja pöytäkirjat

Liperin kunnan päätöksentekoon liittyvät esityslistat ja tarkastetut pöytäkirjat ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata esityslistoja ja pöytäkirjoja toimielimien mukaan.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea asiakirjoja tietyllä kokouspäivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

Tarkastetut pöytäkirjat ovat luettavissa heti kokouksen päätyttyä.

Tietosuojalainsäädäntö rajoittaa yksityishenkilöitä koskevien tietojen julkaisemista ja säilyttämistä verkkosivuilla. Tästä syystä pöytäkirjat poistetaan verkkosivuilta puolen vuoden säilyttämisen jälkeen ja lainsäädännön mukaan salassa pidettäviä ei julkaista. 

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Talvikunnossapidon sopimukset päättyvät

Talvikunnossapidon sopimukset päättyvät

Talvikunnossapidon tämänhetkiset sopimukset Liperin kunnassa päättyvät keväällä. Kilpailutukseen voi nyt jättää tarjouksia.

Kilpailutuksen hoitaa ensimmäistä kertaa Pohjois-Karjalan hankintatoimi. Suoritusvelvollisuudet ja urakan reunaehdot on määritellyt Liperin kunta. Kokonaisuus on ollut myös elinympäristölautakunnalla hyväksyttävänä edellisessä kokouksessa. Tarjouksia voi jättää 29. huhtikuuta klo 14 mennessä.

Urakka-aika on 1.9.2019–31.5.2022 + yhden vuoden optiomahdollisuus.

Urakka-alueita on neljä: kirkonkylä, Viinijärvi ja kaksi aluetta Ylämyllyllä. Työ käsittää kunnan kaavateiden, kiinteistöjen ja vesilaitoskohteitten talvikunnossapitotyöt.

Tarjouspyyntö on nähtävillä Pohjois-Karjalan hankintatoimen Tarjouspalvelussa. Tarjouspyynnön tarkkoihin tietoihin ja dokumentteihin pääsy edellyttää rekisteröitymistä Tarjouspalveluun. Voit rekisteröityä täällä tai allaolevan linkin kautta.

 

Uutista täydennetty 28.3.2019.

Tietyömaan varoituskyltti.

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute