Navigaatiovalikko

Esityslistat ja pöytäkirjat sisältö

Esityslistat ja pöytäkirjat

Liperin kunnan päätöksentekoon liittyvät esityslistat ja tarkastetut pöytäkirjat ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata esityslistoja ja pöytäkirjoja toimielimien mukaan.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea asiakirjoja tietyllä kokouspäivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

Tarkastetut pöytäkirjat ovat luettavissa verkkosivulta.

Tietosuojalainsäädäntö rajoittaa yksityishenkilöitä koskevien tietojen julkaisemista ja säilyttämistä verkkosivuilla. Tästä syystä pöytäkirjat poistetaan verkkosivuilta vuoden säilyttämisen jälkeen ja lainsäädännön mukaan salassa pidettäviä ei julkaista.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Mahdollisuus liittyä OX2/Korpivaara Wind Oy:n sähköpostilistalle

Mahdollisuus liittyä OX2/Korpivaara Wind Oy:n sähköpostilistalle

OX2/Korpivaara Wind Oy:n sähköpostilista on yksi tiedotuskanava hankkeen ajankohtaisille asioille. Postituslista täydentää kunnan ja viranomaisten virallisia tiedotuskanavia.

Liperin Korpivaaraan suunnitteilla olevan tuulipuiston kaavoitus ja vaikutusarviointi ovat käynnistymässä.

Jos haluat seurata tuulivoimahankkeen etenemistä, voit liittyä hankevastaava OX2/Korpivaara Wind Oy:n sähköpostilistalle. Listan kautta saat tietoa hankkeen ajankohtaisista asioista.

Postituslista täydentää kunnan ja viranomaisten virallisia tiedotuskanavia.

- Tietoa on tarjolla valtavasti ja joskus tärkeät ajankohtaiset asiat hukkuvat muun tiedon sekaan. Postituslistan kautta toivottavasti varmistamme, että tieto esimerkiksi aineistojen nähtävillä olosta tavoittaa yhä useamman kiinnostuneen, hankkeen projektipäällikkö Hanna Herkkola OX2:lta toteaa.

 

Kuvituskuva Jouttikallion tuulivoimapuistosta, kolme tuulivoimalaa ja metsämaisemaa

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute