Navigaatiovalikko

Esityslistat ja pöytäkirjat sisältö

Esityslistat ja pöytäkirjat

Liperin kunnan päätöksentekoon liittyvät esityslistat ja tarkastetut pöytäkirjat ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata esityslistoja ja pöytäkirjoja toimielimien mukaan.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea asiakirjoja tietyllä kokouspäivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

Tarkastetut pöytäkirjat ovat luettavissa heti kokouksen päätyttyä.

Tietosuojalainsäädäntö rajoittaa yksityishenkilöitä koskevien tietojen julkaisemista ja säilyttämistä verkkosivuilla. Tästä syystä pöytäkirjat poistetaan verkkosivuilta puolen vuoden säilyttämisen jälkeen ja lainsäädännön mukaan salassa pidettäviä ei julkaista.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Liperin kunta hakee hallintosihteeriä

Liperin kunta hakee hallintosihteeriä

Hallintosihteerin vastuualueita ovat muun muassa hyvinvointilautakunnan kokousasioiden valmistelu, pöytäkirjan pito ja kokousten käytännön järjestelyt sekä kunnan johtoryhmän sihteerin tehtävät. Tehtävä on vakinainen.

Haemme Liperin kunnan hyvinvointipalveluihin hallintosihteeriä.

Työtehtäviin kuuluvat muun muassa hyvinvointilautakunnan kokousasioiden valmistelu, pöytäkirjan pito ja kokousten käytännön järjestelyt sekä kunnan johtoryhmän sihteerin tehtävät. Vastuualueisiin kuuluvat myös esimerkiksi hyvinvointipalveluiden tietosuoja-asiat, talouteen liittyvien asiakirjojen valmistelu sekä vuosittaisten koululaiskuljetusten järjestäminen.

Edellytämme hakijalta hyviä tieto- ja viestintäteknisiä taitoja, laaja-alaista asioihin perehtymistä, itsenäistä ja tarkkaa työskentelyä, organisointitaitoja, hyviä yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja ja positiivista ja aktiivista työotetta. Katsomme eduksi talouden ja hallinnon tuntemuksen.

Hae paikkaa suoraan sähköisesti ylläolevasta linkistä. Hakuaika päättyy 16. tammikuuta 2020 klo 15:00.

Lähikuvassa kädet kannettavan tietokoneen näppäimistöllä.

Lisätietoja:

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute