Navigaatiovalikko

Esityslistat ja pöytäkirjat sisältö

Esityslistat ja pöytäkirjat

Liperin kunnan päätöksentekoon liittyvät esityslistat ja tarkastetut pöytäkirjat ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata esityslistoja ja pöytäkirjoja toimielimien mukaan.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea asiakirjoja tietyllä kokouspäivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

Tarkastetut pöytäkirjat ovat luettavissa heti kokouksen päätyttyä.

Tietosuojalainsäädäntö rajoittaa yksityishenkilöitä koskevien tietojen julkaisemista ja säilyttämistä verkkosivuilla. Tästä syystä pöytäkirjat poistetaan verkkosivuilta puolen vuoden säilyttämisen jälkeen ja lainsäädännön mukaan salassa pidettäviä ei julkaista.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Liperin kunnan yhteistyöavustusten hakuaika 1.–30. marraskuuta

Liperin kunnan yhteistyöavustusten hakuaika 1.–30. marraskuuta

Päätöksen yhteistyöavustuksista tekee kunnanhallitus vuoden 2022 alussa.

Haku yhteistyökumppaneiden avustuksiin aukeaa 1.11.2021 klo 9:00 osoitteeseen https://bit.ly/Yhteistyökumppaniksi2022 ja haku on avoinna 30.11.2021 klo 23:59 asti.

Liperin kunnanhallitus myöntää vuosittain yhteistyöavustuksia Liperissä toimiville yhdistyksille, järjestöille ja muille toimijoille. Haluamme siten tukea kunnalle tärkeää toimintaa ja tukea kuntalaisten osallisuutta elinympäristönsä asioihin.

Pitkän tauon jälkeen odotamme tapahtumia yhtä innolla kuin tekin!

Tapahtuma- ja näkyvyysyhteistyö

Etsimme yhteistyökumppaneita lukuisiin Liperin alueella järjestettäviin tapahtumiin, joista vastaamme joko kokonaan tai osittain. Toivomme yhteistyötä laajempien kokonaisuuksien, kuten järjestyksenvalvonnan, liikenteenohjauksen, ohjelmatuotannon tai toiminnanohjauksen, järjestämisessä.

Vuonna 2022 kaipaamme yhdistysten tuoretta näkemystä muun muassa Liperin vapaa-ajan asukkaiden Liplatus-tapahtuman konseptin uudistamiseen sekä koko perheen talviriehan järjestämiseen.

Toimijat voivat tuoda yhteistyön puitteissa kuntaa näkyväksi myös esimerkiksi kilpailu- tai edustusasuissa, mainosmateriaaleissa, kuten käsiohjelmissa ja ilmoituksissa, mainoskyltissä, kisaisännyyden muodossa tai yhdistyksen omissa viestintäkanavissa. Näkyvyyssopimuksen tiimoilta toivomme markkinointiyhteistyötä ja positiivista viestintää.

Vuoden 2022 tapahtumiamme ovat koronatilanteen niin salliessa muun muassa:

 • Koko perheen talvirieha Pärnävaaralla (helmi-maaliskuu)
 • Vapputapahtuma 1.5.
 • Liperin vapaa-ajan asukkaiden Liplatus-tapahtuma (kesä-/heinäkuu)
 • Paloaukeapäivä 2022
 • Liperin leipäpäivä syyskuun viimeisenä lauantaina
 • Vanhusten viikko (lokakuu)
 • Jouluateria kuntalaisille (joulukuu)

Kumppanuusyhteistyö

Voit ehdottaa hakemuslomakkeella myös kumppanuusyhteistyötä. Järjestöistä löytyy osaamista ja asiantuntemusta, joiden avulla voimme yhdessä luoda uusia hienoja tapoja parantaa kunnan elinvoimaa ja kuntalaisten viihtyvyyttä. Kunta voi antaa yhdistykselle avustusta palvelusta, jonka katsotaan olevan muuta kuin vapaaehtoistyötä.

Yhdistyksille kumppanuus mahdollistaa muun muassa oman toiminnan kehittämisen ja vaikuttamisen elinympäristöön. Kumppanuusavustuksilla voidaan esimerkiksi

 • edistää kuntalaisten hyvinvointia ja terveyttä järjestämällä tapahtumia, parantamalla luontopolkuja tai ylläpitämällä hyvinvointipalvelua
 • tukea harrastus- ja virkistystoimintaa
 • parantaa elinympäristön viihtyvyyttä ja turvallisuutta taajaman pääväylää piristämällä tai katu- tai rakennusmaalauksen toteuttamalla
 • helpottaa perheiden arkea pitämällä kerhoa tai järjestämällä perhetapahtumia
 • järjestää työyhteisön virkistäytymis- ja hyvinvointitapahtumia

Hakeminen

Yhteistyösopimuksia haetaan kunnanhallitukselta sähköisellä hakemuksella. Hakemuslomake aukeaa 1.11. klo 9:00 ja hakemus tulee lähettää 30. marraskuuta 2021 klo 23:59 mennessä.

Täytä hakemus tästä: https://bit.ly/Yhteistyökumppaniksi2022 

Huomaathan, että voit lähettää hakemuksen vain kerran. Jos sinulla on ongelmia hakemuksen kanssa tai tarvitset lisätietoja, ota yhteyttä viestinnän suunnittelijaan: maija.palojarvi@liperi.fi tai puh. 0400 957 619.

Yhteistyösopimushakemuksissa on tuotava ilmi, millaisesta näkyvyydestä tai tapahtumasta on kyse. Kumppanuusyhteistyötä haettaessa tulee selvittää, mitä osaamista yhdistyksestä löytyy, millaisia palveluita yhdistys kunnalle tarjoaa tai millaisista yhteistyömuodoista yhdistys on kiinnostunut. Hakemukseen on merkittävä haettava summa.

Tarvittaessa kutsumme yhdistyksen edustajat kanssamme kumppanuusneuvotteluihin, joissa sovimme tarkemmin yhteistyön muodoista. Kunnanhallitus tekee avustushakemuksista päätöksen alkuvuodesta 2022. Päätöksistä ilmoitetaan hakijoille kirjallisesti sähköpostilla.

Tule toteuttamaan kanssamme aktiivista ja yhteisöllistä vuotta 2022!

Paperista leikattuja ihmishahmoja kädet toisissaan kiinni

Lisätietoja:

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute