Navigaatiovalikko

Esityslistat ja pöytäkirjat sisältö

Esityslistat ja pöytäkirjat

Liperin kunnan päätöksentekoon liittyvät esityslistat ja tarkastetut pöytäkirjat ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata esityslistoja ja pöytäkirjoja toimielimien mukaan.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea asiakirjoja tietyllä kokouspäivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

Tarkastetut pöytäkirjat ovat luettavissa heti kokouksen päätyttyä.

Tietosuojalainsäädäntö rajoittaa yksityishenkilöitä koskevien tietojen julkaisemista ja säilyttämistä verkkosivuilla. Tästä syystä pöytäkirjat poistetaan verkkosivuilta puolen vuoden säilyttämisen jälkeen ja lainsäädännön mukaan salassa pidettäviä ei julkaista.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Liperin Kirkkolahden aluesuunnitelmasta yleisötilaisuus

Liperin Kirkkolahden aluesuunnitelmasta yleisötilaisuus

Liperin Kirkkolahdesta halutaan kehittää laadukas vierasvenesatama ja sekä vapaa-ajan että matkailun keskittymä. Aluesuunnitelman luonnos esitellään yleisölle torstaina 7.10. klo 17.00 Penttilä-salissa, Koulukuja 1, Liperi.

Liperin Kirkkolahti – Pohjois-Saimaan helmi

”Latvavesiltä osaksi Saimaan matkailu- ja satamaverkostoa - Liperin kirkkolahden alueen kehittäminen” hankkeessa vuosina 2021–2022 käynnistyvät Liperin matkailun merkittävät panostukset.

Liperin Kirkkolahdesta kehitetään laadukas vierasvenesatama ja sekä vapaa-ajan että matkailun keskittymä.

Liperin Kirkkolahden aluesuunnitelman luonnos esitellään yleisölle torstaina 7.10. klo 17.00 Penttilä-salissa, Koulukuja 1, Liperi.

Tilaisuuden avaa Liperin kunnanjohtaja Hannele Mikkanen. Aluesuunnitelmaa esittelee FCG:n johtava asiantuntija Petri Tuormala. Yleisön kysymyksiin ja ajatuksiin ovat vastaamassa myös Liperin tekninen johtaja Jouni Pekonen ja Kirkkolahti-hankkeen projektipäällikkö Lauri Jänis.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Liperin Kirkkolahden järvimaisemaa kuvattuna kesäisenä päivänä, taustalla kirkon torni

Lisätietoja:

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute