Navigaatiovalikko

Esityslistat ja pöytäkirjat sisältö

Esityslistat ja pöytäkirjat

Liperin kunnan päätöksentekoon liittyvät esityslistat ja tarkastetut pöytäkirjat ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata esityslistoja ja pöytäkirjoja toimielimien mukaan.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea asiakirjoja tietyllä kokouspäivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

Tarkastetut pöytäkirjat ovat luettavissa heti kokouksen päätyttyä.

Tietosuojalainsäädäntö rajoittaa yksityishenkilöitä koskevien tietojen julkaisemista ja säilyttämistä verkkosivuilla. Tästä syystä pöytäkirjat poistetaan verkkosivuilta puolen vuoden säilyttämisen jälkeen ja lainsäädännön mukaan salassa pidettäviä ei julkaista.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Itä-Suomessa yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten rajoitus 50 henkilöä

Itä-Suomessa yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten rajoitus 50 henkilöä

Itä-Suomen aluehallintovirasto on kieltänyt alueellaan kaikki sisätiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset, joihin osallistuu yli 50 henkilöä. Rajoitukset ovat tällä hetkellä voimassa 9.1.2022 saakka.

Itä-Suomen aluehallintovirasto on 21.12.2021 tehnyt päätöksen, jolla se kieltää tartuntatautilain (58 §) nojalla kaikki sisätiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset, joihin osallistuu yli 50 henkilöä

  • Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Sosterin
  • Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Siun soten ja
  • Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntien alueilla.

Määräys on voimassa ajalla 23.12.2021–9.1.2022.

Vastaava määräys on ollut voimassa myös Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Essoten kuntien alueella ja on voimassa 9.1.2022 saakka.

Itä-Suomen aluehallintoviraston alueella yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten kokoontumisrajoitus on siis tällä hetkellä 50 henkilöä kaikissa alueen maakunnissa.

Rajoitukset koskevat myös ravintoloiden tilaisuuksia – vaihtoehtona koronapassi

Aluehallintoviraston määräykset yleisötilaisuuksien henkilömäärän rajoituksista koskevat myös ravintoloissa järjestettyjä tilaisuuksia.

Yleisötilaisuuden järjestäjä voi ottaa käyttöön koronapassin, jolloin henkilömäärärajaa ei tarvitse noudattaa. Koronapassi pitää tällöin tarkastaa tilaisuuteen saapumisen yhteydessä yli 16-vuotiailta henkilöiltä. Koronapassia ei edellytetä henkilökunnalta tai esiintyjiltä.

Yleisissä kokouksissa järjestäjä ei voi edellyttää koronapassia, vaan niissä pitää noudattaa kokoontumisrajoituksia.

 

Puinen puheenjohtajan nuija pöydällä

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute