Navigaatiovalikko

Esityslistat ja pöytäkirjat sisältö

Esityslistat ja pöytäkirjat

Liperin kunnan päätöksentekoon liittyvät esityslistat ja tarkastetut pöytäkirjat ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata esityslistoja ja pöytäkirjoja toimielimien mukaan.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea asiakirjoja tietyllä kokouspäivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

Tarkastetut pöytäkirjat ovat luettavissa heti kokouksen päätyttyä.

Tietosuojalainsäädäntö rajoittaa yksityishenkilöitä koskevien tietojen julkaisemista ja säilyttämistä verkkosivuilla. Tästä syystä pöytäkirjat poistetaan verkkosivuilta puolen vuoden säilyttämisen jälkeen ja lainsäädännön mukaan salassa pidettäviä ei julkaista.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Infotilaisuus Pärnävaarasta 29. marraskuuta

Infotilaisuus Pärnävaarasta 29. marraskuuta

Puheenvuorojen lisäksi tilaisuuteen on varattu aikaa kysymyksille ja vapaalle keskustelulle. Ilmoittauduthan mukaan ennakkoon.

Liperin kunta järjestää Pärnävaaran kaupoista ja tulevaisuuden suunnitelmista kiinnostuneille avoimen infotilaisuden maanantaina 29. marraskuuta klo 17–19 Ylämyllyn koulun Patteriston yksiköllä (yläkoulu), Laavupolku 2.

Ilmoittauduthan tarjoiluja varten viimeistään perjantaihin 26.11. klo 12 mennessä.

Tilaisuudessa on aluksi kunnan eri palvelualueiden edustajien puheenvuorot, jonka jälkeen on varattu aikaa vapaalle keskustelulle ja kysymyksille. Voit myös lähettää kysymyksesi ennakkoon ilmoittautumislomakkeen yhteydessä.

 

Talvisessa maisemassa henkilö pitämässä suksia ja sauvoja käsissään, taustalla Pärnävaaran rakennukset

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute