Navigaatiovalikko

Esityslistat ja pöytäkirjat sisältö

Esityslistat ja pöytäkirjat

Liperin kunnan päätöksentekoon liittyvät esityslistat ja tarkastetut pöytäkirjat ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata esityslistoja ja pöytäkirjoja toimielimien mukaan.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea asiakirjoja tietyllä kokouspäivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

Tarkastetut pöytäkirjat ovat luettavissa heti kokouksen päätyttyä.

Tietosuojalainsäädäntö rajoittaa yksityishenkilöitä koskevien tietojen julkaisemista ja säilyttämistä verkkosivuilla. Tästä syystä pöytäkirjat poistetaan verkkosivuilta puolen vuoden säilyttämisen jälkeen ja lainsäädännön mukaan salassa pidettäviä ei julkaista.

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Elinympäristölautakunnan esityslista nähtävillä

Elinympäristölautakunnan esityslista nähtävillä

Elinympäristölautakunnan esityslistalla on asiaa muun muassa Liperin kirkonkylän koulukeskuksen peruskorjauksesta ja uudisrakennuksesta.

Elinympäristölautakunta käsittelee 3. joulukuuta pidettävässä kokouksessaan Liperin koulukeskuksen peruskorjauksen ja uudisrakennuksen suunnitelmia ja kustannusarviota. Koulukeskuksen arkkitehtipiirustukset ovat nähtävillä esityslistan liitteinä.

Listalla ovat myös Ylämyllylle tulevan Liperin uuden yläkoulun toteutussuunnitelmien ja kustannusarvion hyväksyminen. Myös yläkoulun piirustuksiin voi tutustua esityslistan liiteluettelossa.

Elinympäristöpalveluiden hallintosääntöä päivitetään. Tekninen johtaja esittää muutoksia ja korjauksia esimerkiksi viranhaltijoiden tehtäviin ja toimivaltaan. Hallintosäännön päivityksen tarkoituksena on myös tehdä hallintosäännön tekstistä selkeämpää, vaikka asiasisältö säilyykin samana.

Kokouksen jälkeen tarkistettu pöytäkirja tulee myös luettavaksi Dynastyyn.

Puinen puheenjohtajan nuija pöydällä.

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute