Uutiset pääkuva

Navigation Menu

Asset Publisher

angle-left Lupavalmistelijan paikka haettavana Liperin kunnassa

Lupavalmistelijan paikka haettavana Liperin kunnassa

Liperin kunnan rakennusvalvonnassa on haettavissa lupavalmistelijan tehtävä. Hakuaikaa on 22. syyskuuta 2019 klo 12 saakka.

Etsimme joukkoomme lupavalmistelijaa! Lupavalmistelijan tehtäviin kuuluvat rakennusvalvonnan asiakaspalvelutehtävät, rakennuslupien valmistelu, sekä poikkeamispäätösten ja suunnittelutarveratkaisujen valmistelut.

Etsimämme henkilö kykenee sekä itsenäiseen työskentelyyn että yhteistyöhön ja asiakaspalveluun. Edellytämme hyvää tietotekniikan hallintaa ja eduksi katsomme myös työkokemuksen rakennuslupavalmistelun tehtävistä sekä kokemusta Kuntanet-rakennusvalvontaohjelmistosta. Hakuaika päättyy 22.9.2019 klo 12:00.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen Kuntarekry-järjestelmän kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain (247427). Hakemuksia ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset käsitellään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä. Hakemusten postitusosoite on Liperin kunta, PL 20, 83101 Liperi.

Kaivuri rantamaisemassa maansiirtotöissä.