Uutiset pääkuva

Navigation Menu

Asset Publisher

angle-left Kunnanhallituksen kokouksen esityslista on nähtävillä

Kunnanhallituksen kokouksen esityslista on nähtävillä

Kunnanhallituksen 19.8.2019 kokouksen esityslistalla on muun muassa Liperin kunnan ja Joensuun kaupungin maaseutupalvelujen yhteistoiminta.

Liperin kunnanhallitus kokoustaa seuraavan kerran maanantaina 19. elokuuta klo 17. Elokuun kokouksen esityslista on nähtävillä Dynasty-tietopalvelussa, jossa myös julkaistaan kokouksen jälkeen tarkastettu pöytäkirja.

Käsittelyssä on esimerkiksi Liperin kunnan ja Joensuun kaupungin maaseutupalvelujen kuntakohtainen sopimus. Maakuntauudistuksen jäädessä toteutumatta maaseutupalvelut aiotaan jatkossakin järjestää Joensuun kaupungin ja Liperin kunnan yhteistoimintasopimuksella. Kunnanjohtaja esittää kuntakohtaisen sopimuksen hyväksymistä.

Lasten ja nuorten hyvinvointia halutaan edistää SIB-hankkeen avulla. SIB on lyhenne sanoista Social Impact Bond ja sillä tarkoitetaan tulosperusteista rahoitussopimusta. Lapset-SIB:in toteutuminen edellyttäisi, että Liperin kunta yhdessä Siun Soten ja muiden Siun Soten läntisen alueen kuntien, eli Heinäveden, Polvijärven ja Outokummun kanssa sitoutuu ennaltaehkäisevän vaikuttavuusinvestoinnin toteuttamiseen. Kunnanjohtaja esittää, että kunnanhallitus vie asiaa eteenpäin kunnanvaltuustolle.

Käsittelyssä on myös Liperin kunnan hyvinvointijohtajan virka. Kunnanhallituksen kokouksessa on tarkoitus koota haastatteluryhmä ja päättää rekrytoinnin jatkotoimista.

 

Keltainen puimakone puimassa viljaa pellolla.