Navigaatiovalikko

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Liperin kunnan varhaiskasvatuksen johtajaksi esitetään Tiina Korhosta

Liperin kunnan varhaiskasvatuksen johtajaksi esitetään Tiina Korhosta

Uusi varhaiskasvatuksen johtaja aloittaa virassaan 1.8.2023.

Liperin kunnan varhaiskasvatuksen johtajan virka vapautuu pitkäaikaisen johtajan Sirkka Helistenin jäädessä pois töistä 1.9.2023 alkaen. Haastatteluryhmä esittää 15.6.2023 kokoontuvalle hyvinvointilautakunnalle virkaan valittavaksi joensuulaista Tiina Korhosta. Uusi varhaiskasvatuksen johtaja aloittaa virassaan 1.8.2023.

Varhaiskasvatuksen johtajan virka oli haettavana 25.4.2023-21.5.2023. Määräaikaan mennessä saapui neljä hakemusta. Virkaa hakivat Jaana Kervinen, Mirka Taavetti, Pirita Hihnala ja Tiina Korhonen.

Virkaan haastateltiin tiistaina 30.5.2023 Tiina Korhonen. Haastatteluryhmään kuuluivat lautakunnan puheenjohtaja Kirsi Nousiainen, lautakunnan jäsen Pauli Hakulinen, nuorisovaltuuston edustaja Emmi Reijonen, henkilöstöpäällikkö Mira Tiainen ja hyvinvointijohtaja Riitta Lappalainen.

Tiina Korhonen on koulutukseltaan kasvatustieteen kandidaatti, varhaiskasvatuksen opettaja ja varhaiskasvatuksen erityisopettaja. Lisäksi hänellä on lähes valmiina kasvatustieteen maisterin koulutus erityispedagogiikasta. Korhosella on laaja työkokemus varhaiskasvatuksesta niin opettajana kuin varhaiskasvatuksen päällikkönä. Hänellä on vahvaa varhaiskasvatuksen asiantuntemusta ja hyvät alan yhteistyöverkostot.

”Olen esihenkilönä helposti lähestyttävä ja lämminhenkinen johtaja, joka osaa yleensä työelämässä löytää ihmisistä esiin heidän parhaat puolensa. Kuuntelen tarkalla korvalla työntekijöitä, jotta voin tukea heitä myös tuottavuuden näkökulmasta paremmin”, kuvailee Korhonen hakemuksessaan.

Varhaiskasvatuksen johtaja toimii tulosalueensa johtajana. Hän vastaa oman tulosalueensa taloudesta, toiminnasta ja kehittämisestä sekä henkilöstöhallinnosta sekä huolehtii yksityisen varhaiskasvatuksen ohjauksesta ja valvonnasta.

Lapsia kukkakedolla.

Lisätietoja

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute