Uutiset pääkuva

Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Vuosiavustusten haku alkaa 1. maaliskuuta

Vuosiavustusten haku alkaa 1. maaliskuuta

Liikunta-, nuoriso- ja kulttuurijärjestöille ja toimintaryhmille myönnettävien avustusten haku on avoinna maaliskuun loppuun.

Liikunta-, nuoriso- ja kulttuurijärjestöille ja toimintaryhmille myönnettävien avustusten haku alkaa tiistaina 1. maaliskuuta 2022. Haku on avoinna 31.3.2022 kello 16.00 saakka.

Aiemmista vuosista poiketen myös nuoriso- ja kulttuuriavustuksiin tulee liittää pisteytystaulukko. Kulttuuriavustuksiin sisältyvää kohdeavustusta voivat hakea myös yksityishenkilöt ja vapaat toimintaryhmät.

Avustushakemukset tehdään ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella Miunpalveluissa.

Katso ohjeet hakemuksen täyttämiseen: https://www.liperi.fi/vuosiavustukset-ja-yhteistyosopimukset . Samalta sivulta löydät myös vaihtoehtoisen tulostettavan lomakkeen sekä ladattavat pisteytystaulukot hakemusta varten.

Päätökset avustuksista tekee vapaa-aikapäällikkö. Lisätietoa vuosiavustuksista antaa vapaa-aikaohjaaja.

Avustukset hyvinvointia ja terveyttä edistäviin tapahtumiin

Tänä vuonna on ensimmäistä kertaa mahdollista hakea avustusta myös hyvinvointia ja terveyttä edistävien tilaisuuksien tai tapahtumien järjestämiseen. Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen kohdeavustusta ei voi hakea, jos on saanut avustusta saman tilaisuuden tai tapahtuman järjestämiseen muuta kunnan myöntämää avustusta. Katso ohjeet avustuksen hakemiseen: https://www.liperi.fi/vuosiavustukset-ja-yhteistyosopimukset

Lapset pelaavat jalkapalloa nurmikentällä.

Lisätietoja: