Uutiset pääkuva

Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Viransijaisuuksia ja määräaikainen varhaiskasvatuksen opettajan paikka auki

Viransijaisuuksia ja määräaikainen varhaiskasvatuksen opettajan paikka auki

Liperin kunta etsii matemaattisten aineiden lehtorin ja äidinkielen lehtorin viransijaisia Liperin yläkoululle, sekä varhaiskasvatuksen opettajaa Viinijärvelle.

Matemaattisten aineiden lehtorin viransijaisuus on ajalle 1.8.2019–30.05.2020. Viransijaiseksi haemme opettajaa, joka kehittää aktiivisesti opetustaan uuden opetussuunnitelman mukaisesti. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta sekä positiivista toimintatapaa ja valmiuksia yhteisopettajuuteen. Hyvät tvt-taidot katsotaan eduksi. Opetusvelvollisuuteen kuuluu matematiikan, fysiikan ja kemian opetusta. Pätevien hakijoiden puuttuessa, myös ei-kelpoiset huomioidaan. Hakuaika matemaattisten aineiden lehtorin viransijaiseksi päättyy 18.6.2019 klo 8:00.

Äidinkielen lehtorin viransijaisuus on ajalle 1.8.–31.12.2019. Myös tähän tehtävään haemme opettajaa, joka on valmis kehittämään omaa opetustaan uuden opetussuunnitelman mukaisesti ja jolla on hyvät yhteistyötaidot ja valmiuksia yhteisopettajuuteen. Hakuaika äidinkielen lehtorin viransijaiseksi päättyy myös 18.6.2019 klo 8:00.

Varhaiskasvatuksen opettajaa esiopetukseen haemme määräaikaiseen tehtävään ajalle 2.9.2019–30.6.2020. Odotamme opettajalta tavoitteellista esiopetussuunnitelman mukaista toimintaa ja yhdessä luokanopettajien kanssa työskentelyä joustavissa ryhmissä. Hakuaika varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään päättyy 24.6.2019 klo 15:00.

Hae ylläolevaa tehtävää Kuntarekryssä

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen Kuntarekry-järjestelmän kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain. Hakemuksia ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset käsitellään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä. Hakemusten postitusosoite on Liperin kunta, PL 20, 83101 Liperi.

Esiopetusikäisiä tyttöjä leikkimässä.