Uutiset pääkuva

Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Vesikatko Liperin kirkonkylällä 3.3.2021

Vesikatko Liperin kirkonkylällä 3.3.2021

Liperin vesihuoltolaitos on tänään aamulla paikantanut vesijohtovuodon koulukeskuksen itäpuolen päädyssä eli parkkialueen puoleisessa päässä. Vedentulo kaivupaikalle on tarkoitus katkaista iltapäivällä 3.3. klo 14:00. Pahoittelemme haittaa!

Liperin vesihuoltolaitos on tänään aamulla paikantanut vesijohtovuodon koulukeskuksen itäpuolen päädyssä eli parkkialueen puoleisessa päässä.

Kaivupaikan kaapeleitten selvittäminen on käynnissä. Vedentulo kaivupaikalle on tarkoitus katkaista iltapäivällä 3.3. klo 14:00.

Tämä tarkoittaa valitettavasti sitä, että vedentulo katkeaa koko Ruuskan alueelta ja sitä kautta vetensä saavilta vesiosuuskunnilta ja -yhtymiltä.

Jos suljettavaa aluetta joudutaan sulkuventtiilien toimimattomuuden takia kasvattamaan, on mahdollista, että myös paloasema ja Käsämäntien itäpuoli (Konttilansalmen alue) voivat jäädä korjaustyön ajaksi ilman vettä. Korjaustyön kestoa ei voi vielä ennakoida.

Vettä kannattaa ottaa varalle ja tarkistaa, että hanoja ei jää korjaustyön ajaksi auki.

Korjaustyön jälkeen vedessä voi esiintyä ilman aiheuttamaa ohimenevää sameutta, mikä poistuu veden maltillisella juoksuttamisella.

Pahoittelemme korjaustöistä ja katkosta johtuvaa haittaa!

Lisätietoja tarvittaessa: vesihuoltopäällikkö puh. 0400 279991

Henkilö ottamassa vetta juomapulloon hanasta.