Uutiset pääkuva

Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Vesijohtovuoto Mäntytie 3:n piha-alueella kirkonkylällä

Vesijohtovuoto Mäntytie 3:n piha-alueella kirkonkylällä

Vedenjakelu katkaistaan korjaustyön ajaksi mahdollisimman suppealta alueelta. Jaamme tiedotteet vedenjakelun katkosta niihin kiinteistöihin, jotka ovat mahdollisen jakelukatkon piirissä. Korjaus aloitetaan keskiviikkona 12.8.2020 ja vedenjakelu katkaistaan aikaisintaan klo 8.00.

Päivitys 13.8.2020: Korjaustyöt saatiin suunnitellusti päätökseen keskiviikon 12.8. aikana ja vedenjakelu on taas normaalisti käynnissä.

Vesijohto on rikkoutunut Liperin kirkonkylällä Pappilantien ja Mäntytien välisellä alueella.

Vedenjakelu katkaistaan korjaustyön ajaksi mahdollisimman suppealta alueelta. Jaamme tiedotteet vedenjakelun katkosta niihin kiinteistöihin, jotka ovat mahdollisen jakelukatkon piirissä.

Korjaus aloitetaan keskiviikkona 12.8.2020 ja vedenjakelu katkaistaan aikaisintaan klo 8.00.

Katkoksen kestoa ei voi tässä vaiheessa ennakoida, mutta arvio on että vedenjakelu saataisiin päälle klo 15 mennessä. Vettä kannattaa kuitenkin ottaa korjaustyön ajaksi varalle.

Pyydämme asukkaita myös varmistamaan, että hanoja ei jätetä korjaustyön aikana auki. Auki jäänyt hana voi aiheuttaa vesivahingon vedenjakelun palautuessa.

Korjaustyön valmistumisesta ilmoitetaan kunnan nettisivuilla.

Korjaustyön jälkeen vedessä voi esiintyä ilman aiheuttamaa sameutta. Veden maltillisella juoksuttamisella ilman saa poistettua.

Pahoittelemme korjauksesta aiheutuvaa haittaa!

Käsi ottamassa vesihanasta vettä pulloon.

Lisätietoja antaa tarvittaessa: