Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Syksynsatoa Liperissä

Syksynsatoa Liperissä

AIKA
26.09.2020 klo: 10-14
PAIKKA
Koulutie 2, 83100 Liperi
Liperin Leipäpäivää nimitetään tänä vuonna Syksynsatoa Liperissä -tapahtumaksi. Tapahtuman järjestää Liperin Leipäpäivä ry.
 
Tapahtumassa on tarjolla sadonkorjuun tuotteiden lisäksi leipää, leivonnaisia, käsitöitä ja muita paikallisia tuotteita. Myös järjestöt ja muut organisaatiot ovat tervetulleita esittelemään palvelutarjontaa.
Syksyn satoa Liperissä -tapahtuma järjestetään syyskuun viimeisenä lauantaina 26.9. klo 10-14 Liperin koulukeskuksessa, Koulutie 2 Liperi.
 
Tapahtuma järjestetään varauksella ja toiminnassa noudatetaan valtioneuvoston, THL:n, aluehallintoviraston ja OKM:n ohjeistuksia ja suosituksia.
Ruisleipäkilpailua, lasten leipäkilpailua eikä leipien yhteismyyntipöytää voida järjestää koronaepidemian takia. Suuren suosion saanut ruispuuron myynti pystytään toteuttamaan, kun Liperin Ylämyllyn Yllätyksen nuoret perustavat myyntipisteen koulun taakse sijoitettaviin telttoihin.
Avoinna on myös Liperin maaseutumuseo.
 
Syksyn satoa Liperissä -tapahtuma järjestetään täysin ulkotapahtumana. Ainoastaan pääaulan vessat ovat käytössä. Jokainen näytteilleasettaja voi tuoda mukanansa teltan/katoksen ja pöydät. Ilmoittautuessasi kerro teltan koko. Jokaisella tulee olla mukanaan käsidesiä ja tarvittaessa myös kertakäyttöhanskoja. Käsidesiä on tarjolla yleisölle myös pääportilla.
 
Paikkamaksu on alennettu 20 euroon ja sen voi maksaa tapahtuman jälkeen Liperin Leipäpäivä ry:n tilille: Liperin Osuuspankki FI61 5234 0320 0306 27.
Jos haluatte tiedottaa Liperin Leipäpäivä ry:n sivuilla, lähetä muutaman lauseen tiedote kuvien kera.
 

Yhteistyössä mukana mm. Liperin kunta, Liperi-Seura, Liperin Taimi, ProAgrian Itä-Suomen Maa- ja Kotitalousnaiset / Vastuullista proteiinia pöytään -hanke, Kotiseutu-Uutiset, Lilat ry, Martat, MTK, Ylämyllyn Yllätys, Liperin seurakunta

Lisätiedot, ilmoittautumiset:
Johanna Rinnekari, Liperin Leipäpäivä ry
liperinleipapaiva@gmail.com, p. 0500 985 610

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute