Uutiset pääkuva

Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Seuraavat vanhempien kahvit 24. helmikuuta

Seuraavat vanhempien kahvit 24. helmikuuta

Vertaistukea murkkuikäisen vanhemmille – Vanhempien kahvit Liperissä! Liperin nuorisotalolla, Koivutie 4 (linja-autoasema) kokoontuu kerran kuukaudessa maanantai-iltaisin kello 17.30–19.30 vanhempien kahvit. Kahvittelun äärellä jutellaan vanhemmuudesta ja arjesta rennossa tunnelmassa.

Liperin nuorisotalolla, Koivutie 4 (linja-autoasema) kokoontuu kerran kuukaudessa maanantai-iltaisin kello 17.30–19.30 vanhempien kahvit. Mukaan tulo ei edellytä mitään sen kummempaa kuin että perheessä on noin murrosikäinen lapsi.

Kahvittelun äärellä jutellaan vanhemmuudesta ja arjesta rennossa tunnelmassa. Parhaassa tapauksessa kahvien äärellä voi vaikka tutustua ja löytää ystävän tai lenkkikaverin toisesta murrosikäisen vanhemmasta.

Toiminta on maksutonta ja mukaan voi tulla ilmoittautumatta. Seuraan voi liittyä milloin vain kevään aikana. Toiminnan taustalla hyörii Liperin vapaa-aikatoimen nuorisotyö.

Tapaamiset sisältävät teemoja. Maanantaina 24.2. kahvittelemassa on mukana Elisa Utriainen, toinen Liperin koulukuraattoreista. Elisan kanssa pohditaan nuoren mielen hyvinvointia. Miten nuoret voivat ja miten vanhempana voin tukea lapseni hyvinvointia? Mitä teen, kun huoli herää? Tämä teema ei johda koko keskustelua, vaan kahvittelun äärellä ollaan avoimia aivan kaikille aiheille pahimmista peloista ihaniin ilonaiheisiin.

Vanhempien kahvit järjestetään keväällä 2020 kerran kuukaudessa maanantaisin klo 17.30–19.30 Liperin nuorisotalolla.

24.2.2020 Nuoren mielen hyvinvointi

23.3.2020 Päihteet – faktatietoa päihteistä

20.4.2020 Nuoren kaveritaidot – Miten tuen lapseni sosiaalisia taitoja?

Liperin logo harmaalla pohjalla

Lisätietoja: