Uutiset pääkuva

Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Sadevesijärjestelmä tulvi Paloaukean koulun kellariin

Sadevesijärjestelmä tulvi Paloaukean koulun kellariin

Ylämyllyllä sijaitsevan Paloaukean koulun sadevesijärjestelmä tulvi ja vesi pääsi virtaamaan koulun kellariin. Kuivaustyöt ovat päässeet hyvin käyntiin ja tämänhetkisen arvion mukaan tilojen puhdistus ja kuivatus saadaan hoidettua ennen koulun alkua.

Elokuun 2. ja 3. päivän välisenä yönä on satanut rankasti. Ylämyllyllä sijaitsevan Paloaukean koulun sadevesijärjestelmä tulvi ja vesi pääsi virtaamaan koulun kellariin.

Kunta sai ilmoituksen aamulla 3. elokuuta ja vedet on poistettu saman aamupäivän aikana imuautolla. Sadevesijärjestelmän tulvinnan seurauksia on käyty tarkistamassa asiantuntijan kanssa 3.8. iltapäivällä.

Tiloihin tehdään ennen koulun alkua desinfiointipesu. Sen jälkeen mahdolliset vauriot voidaan kartoittaa tarkemmin. Tiedotamme asiasta myöhemmin lisää, kun tiedot tarkentuvat.

Päivitys 5.8.2021:

Paloaukean koululla sadevesien tulvimisesta johtuneen vesivahingon hoito jatkuu.

Vesi on poistettu tiloista ja kuivausalan toimija hoitaa tilojen kosteuskartoituksen ja jälkivahinkojen kartoituksen, sekä desinfiointityöt.

Kuivaustyöt ovat päässeet hyvin käyntiin ja tämänhetkisen arvion mukaan tilojen puhdistus ja kuivatus saadaan hoidettua ennen koulun alkua.

Työmaan oranssi varoitusvalo lähikuvassa