Uutiset pääkuva

Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Ota kantaa ja vastaa kyselyyn - kerro näkemyksesi kuntasi päihdetilanteesta

Ota kantaa ja vastaa kyselyyn - kerro näkemyksesi kuntasi päihdetilanteesta

Käytetäänkö kunnassasi liikaa alkoholia tai muita päihteitä? Oletko ollut huolissasi alaikäisten tai läheisen päihteiden käytöstä?

Päihdetilannekyselyllä selvitetään pohjoiskarjalaisten asukkaiden näkemyksiä ja mielipiteitä päihteiden, tupakka- ja nikotiinituotteiden ja rahapelien ehkäisemisen ja niiden aiheuttamien haittojen vähentämisen keinoista. Kyselyyn voit vastata joko sähköisesti tai paperisella kyselylomakkeella. Kysely on tarkoitettu kaikille yli 13-vuotiaille pohjoiskarjalaisille.

Vastaa sähköisellä kyselylomakkeella

Kyselyn voi täyttää paperiselle lomakkeelle Liperissä seuraavissa paikoissa:

Kysely on avoinna 4.9.–8.10.2023.

Kyselyyn vastaaminen on nimetöntä ja luottamuksellista. Se vie aikaa noin 10–15 minuuttia. Tiedottaminen ja raportoiminen tuloksista tehdään niin, etteivät yksittäisten vastaajien vastaukset ole tunnistettavissa.

Päihdetilannekyselyn tuloksia käytetään ehkäisevän päihdetyön kehittämiseen, suunnitteluun ja toteuttamiseen kunnassasi ja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueella. Päihdetilannekyselystä vastaa Ennalta ehkäisevä päihdetyö Pohjois-Karjalassa -hanke, jota toteuttavat hyvinvointialue Siun sote, Kansanterveyden keskus ja Sosiaaliturvayhdistys yhdessä Pohjois-Karjalan kuntien kanssa. Hanketta rahoittaa Euroopan Sosiaalirahasto ja rahoituksen myöntäjä on Etelä-Savon ELY-keskus.

Päihdetilannekysely Pohjois-Karjalassa -bannerikuva keltaisella pohjalla.

Lisätietoja