Uutiset pääkuva

Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Muutoksia JOJO-liikenteessä 11. elokuuta alkaen

Muutoksia JOJO-liikenteessä 11. elokuuta alkaen

Liperin suunnan linjoille 101, 123 ja 129 tulee muutoksia talvikaudella 2022-2023.

Koulujen alkaminen ja joukkoliikenteen siirtyminen talviaikataulukauteen tuovat mukanaan joitakin reitti- ja pysäkkimuutoksia Joensuun seudun joukkoliikenteessä 11.8.2022 alkaen.

Liperin suunnan linjoilla tapahtuu seuraavia muutoksia:

  • Linjalle 101 (Niittylahti-Joensuu-Jyrinkylä) lisätään muutamia vuoroja sunnuntai-aamuun ja koulupäiviin.
  • Linjan 123 asiointiliikenne Viinijärven ja Liperin välillä lopetetaan vähäisen käytön vuoksi.
  • Linjalla 129 (Lautasuo-Jyrinkylä) lopetetaan muutama vuoro vähäisen käytön vuoksi. Osa linjan vuoroista ajetaan Välikankaan kautta.

Kaikki muuttuneet linjat, pysäkit ja aikataulut ovat katsottavissa reittioppaassa: https://joensuu.digitransit.fi ja aikatauluvihkossa. Paperisten pysäkkiaikataulujen jako pysäkeille alkaa 11.8. Joensuun keskustan pysäkeiltä. Aikatauluvihkoja on myytävänä Carelicumissa ja Waltti-busseissa.

Kausilippuja saatavissa Waltti Mobiilissa

Aikataulukauden vaihtuessa 11.8.2022 alkaen voi aikuisen, nuoren, lapsen ja opiskelijan kausilipun hankkia Waltti Mobiili -sovelluksella. Voit ostaa mobiilikausilipun, mikäli olet ladannut maksuttoman Waltti Mobiili -sovelluksen puhelimeesi ja rekisteröitynyt Waltti Mobiilin asiakkaaksi. Opiskelijan kausilipun osto edellyttää opinto-oikeuden vahvistamista sovelluksessa. Mobiilikausilippu on samanhintainen kuin vastaava matkakortille ladattava kausilippu.

Kelan koulumatkatukilippu ja peruskoululaisen koulumatkalippu eivät ole saatavissa Waltti Mobiilissa.

Opiskelijalipun muutokset

Waltti-järjestelmästä on nyt yhteys Opetushallituksen Opintopolku-palveluun, josta Waltti-järjestelmä tarkistaa opiskeluun liittyvät perustiedot, kuten koulutusasteen ja opintojen keston. Yhteyden ansiosta opiskelijatuotteita voi ottaa käyttöön Waltti Mobiilissa ja Waltin verkkokaupassa.

Opiskelijalipun myöntämisperusteita on helpotettu siten, että oppilaitoksen sijaintia koskeva vaatimus on poistettu. Tähän asti oppilaitoksen on pitänyt sijaita Joensuussa, Kontiolahdella tai Liperissä.

Lue tiedote kokonaisuudessaan JOJO-liikenteen sivuilta.

Busseja rivissä.