Uutiset pääkuva

Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Muista tarkistaa oppilastiedot Wilmassa

Muista tarkistaa oppilastiedot Wilmassa

Huoltajia pyydetään elokuun loppuun mennessä tarkistamaan oppilaan tiedot ja julkaisuluvat Wilmassa Lomakkeet -välilehdellä. Erityisen tärkeää on tarkistaa huoltajan ja oppilaan puhelinnumerot.

Oppilaiden tietojen ja erilaisten julkaisulupien tarkistaminen tehdään tänä vuonna ensimmäistä kertaa sähköisesti Wilman kautta.

Huoltajia pyydetään elokuun loppuun mennessä tarkistamaan oppilaan tiedot ja julkaisuluvat Wilmassa Lomakkeet -välilehdellä. Lomakkeet -välilehti näkyy vain Wilman verkkoversiosta osoitteesta https://liperi.inschool.fi/

Tarkistusta varten valitse ylävalikosta Lomakkeet -> Oppilaan tietojen tarkistaminen.

Tarkista valmiit tiedot ja täydennä ja korjaa tarvittaessa. Lomake tulee myös kuitata tarkistetuksi nimellä ja päivämäärällä.

Samasta paikasta löytyy myös julkaisulupalomake, jolla huoltaja voi myöntää/kieltää oppilaan kuvan, nimen tai tuotoksen näkymistä erilaisissa tilanteissa.

Kaikki tiedot päivittyvät suoraan koulun hallinnointiohjelmaan Primukseen.

Erityisen tärkeää on tarkistaa huoltajan ja oppilaan puhelinnumerot. Puhelinnumerot siirretään suostumuksesta koulukuljetusten hallinnointiohjelmaan Movitiin.

Jatkossa koulukuljetusohjelmiston kouluun.fi-palvelun käyttö edellyttää huoltajan puhelinnumeroa. Sähköinen koulukuljetusjärjestelmä otetaan käyttöön lähiaikoina ja tiedotamme siitä erikseen.

Kolme yläkoulun oppilasta tutkimassa kannettavaa tietokonetta

Lisätietoja antavat: