Uutiset pääkuva

Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Mahdollinen korona-altistuminen Liprakassa keskiviikkona 9.6. klo 16:30-17:30

Mahdollinen korona-altistuminen Liprakassa keskiviikkona 9.6. klo 16:30-17:30

Siun sote tiedotti maanantaiaamuna 14. kesäkuuta, että uimahalli ja kuntosali Liprakassa on ollut mahdollista altistua koronavirukselle keskiviikkona 9. kesäkuuta.

Siun sote tiedotti maanantaiaamuna 14. kesäkuuta, että Liperin kunnan ylläpitämässä Liprakassa on voinut altistua koronavirukselle keskiviikkona 9. kesäkuuta 2021 klo 16:30-17:30 aikana.

Jos olet ollut samaan aikaan altistumispaikassa ja sinulle tulee seuraavan neljäntoista (14) vuorokauden aikana koronaan sopivia oireita, tee oirearvio verkossa omaolo.fi tai ota yhteyttä puhelimitse terveysasemalle tai Päivystysapuun 116 117.

Omaehtoiseen karanteeniin voi jäädä, jos siihen on mahdollisuus.

Siun sote listaa verkkosivuilleen ajantasaista tietoa koronaviruksen altistumispaikoista Pohjois-Karjalassa. Listalla olevissa paikoissa on kyseiseen aikaan ollut koronavirustartunnan saanut henkilö, joka on voinut altistaa eli siirtää tartunnan muille samaan aikaan paikalla oleville henkilöille.

Pyydämme edelleen huolehtimaan turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta sekä käyttämään kasvomaskia, mikäli sille ei ole estettä. Ethän asioi sairaana ollessa julkisissa tiloissa.

Kertakäyttöisiä kasvomaskeja pöydällä pinossa