Uutiset pääkuva

Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Liprakan uimahallissa palataan tavanomaisiin aukioloaikoihin

Liprakan uimahallissa palataan tavanomaisiin aukioloaikoihin

Syyskuusta 2020 alkaen Liprakassa siirrytään jälleen laajempiin aukioloaikoihin. Tiedotamme erikseen, mikäli koronatilanne edellyttää muutoksia aukioloaikoihin.

Liperin kunnan uimahalli ja kuntosali Liprakka on ollut elokuussa auki rajoitetuilla aukioloajoilla. Pukuhuone-, kuntosali- ja allastiloissa on myös ollut koronatoimenpiteenä rajoituksia asiakasmäärissä. Saunat eivät ole olleet elokuussa käytössä.

Syyskuusta 2020 alkaen Liprakassa siirrytään jälleen laajempiin aukioloaikoihin, jolloin Liprakka on avoinna tiistaista perjantaihin avoinna klo 13:00–19:30 ja viikonloppuisin klo 12–17. Maanantaisin Liprakan kuntosali ja allastilat on varattu vain ryhmäliikuntatunneille, eli maanantaisin yleisövuoroa ei ole. Erityisryhmien maksuton uintivuoro on lauantaisin klo 10–11.

Saunoja huolletaan vielä elo-syyskuun vaihteessa ja saunat ovat normaalisti käytössä huoltotöiden valmistuttua. Asiakkaat voivat jälleen lainata myös allasosaston välineitä, kuten lasten uimaleluja ja vesijuoksuvöitä.

Kehotamme edelleen asiakkaita tulemaan vain terveenä Liprakkaan ja huolehtimaan hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta. Tiedotamme erikseen, mikäli koronatilanne edellyttää muutoksia aukioloaikoihin.

Seuraa Liprakan tiedotusta myös sen omalta verkkosivulta.

Yleiskuva Liprakan allasosastosta, taustalla vesijuoksuvöitä