Uutiset pääkuva

Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Liperin vapaa-aikapäälliköksi esitetään Pasi Majoista

Liperin vapaa-aikapäälliköksi esitetään Pasi Majoista

Hyvinvointilautakunnan nimeämä haastatteluryhmä esittää yksimielisesti Liperin vapaa-aikapäälliköksi Pasi Majoista. Hyvinvointilautakunta kokoontuu seuraavan kerran 12. marraskuuta 2020.

Liperin kunnan hyvinvointilautakunta kokoontuu seuraavan kerran 12. marraskuuta ja esityslistalla on uuden vapaa-aikapäällikön valinta.

Vapaa-aikapäällikön virkaa haki määräaikaan 25.10.2020 mennessä 27 henkilöä. Virkaa hakivat:

Hiltunen Jenna, Hirvonen Olli, Honkanen Jari, Huhtakangas Teemu, Inkeroinen Mika, Hyytiäinen Janne, Kauppinen Jarkko, Keronen Teemu, Kymäläinen Jyrki, Laakso Jarkko, Lauttajärvi-Pietarinen Anna, Lilja Janne, Majoinen Pasi, Marttinen Larisa, Nisula Mirka, Nivalainen Ville, Ovaskainen Ville, Puustinen Mika, Rasinmäki Kyösti, Sarkkinen Tero, Simanainen Teemu, Sotti Kristian, Säylä Mikko, Tapio Pauliina, Tarkkonen Arto, Tiensuu Seppo, Vilppola Minna.

Viran kelpoisuusehtoina oli soveltuva korkeakoulututkinto. Hakijoista 24 täytti kelpoisuusvaatimukset. Haastatteluun valittiin koulutuksen, työ- ja esimieskokemuksen sekä hakemuksen perusteella seuraavat henkilöt:

  • yhteisöpedagogi AMK Jyrki Kymäläinen, Rääkkylä
  • yhteiskuntatieteiden maisteri Janne Lilja, Joensuu
  • liikunnanohjaaja (ylempi AMK) Pasi Majoinen, Joensuu
  • sosionomi (ylempi AMK) Mirka Nisula, Joensuu

Haastattelut pidettiin 2. marraskuuta 2020 Liperissä.

Hyvinvointilautakunnan nimeämä haastatteluryhmä esittää yksimielisesti Liperin vapaa-aikapäälliköksi Pasi Majoista.

Valinnan kokonaisarvio on tehty ansiovertailun ja haastattelujen perusteella. Majoisella on virkaan vaadittu koulutus ja laaja työkokemus sekä vahvaa osaamista ohjaustyöstä, hankkeiden kokonaishallinnoinnista, pitkäjänteisestä kehittämis- ja strategiatyöstä, liikunnan-, hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen työstä.

Majoisella on laajat yhteistyöverkostot ja hyvä tuntemus Liperin kunnasta ja Liperin järjestötoiminnasta. Kokonaisarvion perusteella Pasi Majoinen on hakijoista soveltuvin avoinna olevaan virkaan.

Puinen puheenjohtajan nuija pöydällä

Lisätietoja antaa: