Navigaatiovalikko

Kuulutukset ja ilmoitukset

angle-left Kuulutus: Liperin kunnan kesätyöt 2021

Kuulutus: Liperin kunnan kesätyöt 2021

Kesätyöntekijä

Liperin kunta
_________________________________________________________________________________

Haku päättyy: 31.3.2021 23:59       Työsuhteen kesto: Määräaikainen
Ilmoitus jätetty: 26.2.2021 15:15    Työn luonne: Kesätyö
_________________________________________________________________________________

Tehtävän kuvaus

Hae kesäduuniin!

Liperin kunta jakaa kesätyösetelit nuorille, jotka ovat syntyneet vuonna 2004-2006.

Liperin kunnan kesätyöt kohdennetaan vuonna 2004-2005 syntyneille nuorille, joilla on kesätyöseteli. Haettavissa on 84 kesätyöpaikkaa. Kesätyön kesto on 2 viikkoa (10 työpäivää) ja palkkaus tehtävässä on 350 €. Kesätyöt järjestetään ajalla 7.6.2021-1.8.2021. Työskentely ajanjaksojen sijoittumisessa on yksikkökohtaisia eroja. Työtä tehdään pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin klo 8-14 välillä. Työpäivän pituus on 6 tuntia.

Liperin kunnan kesätöitä voit hakea täyttämällä sähköisen hakulomakkeen Kuntarekryssä. Kesätöissä pääset hankkimaan arvokasta työkokemusta. Hae siis meille, jos olet vuosina 2004-2005 syntynyt liperiläinen!

Ohje hakulomakkeen täyttämiseen:
- Täytä hakulomakkeeseen kaikki tarvittavat henkilötietosi.
- Valitse hakemuksessasi ensisijainen ja toissijainen hakukohde, jossa haluaisit kesällä työskennellä. Muista myös merkitä taajamat (Liperi, Viinijärvi ja Ylämylly), joissa pystyt työskentelemään.
- Kerro hakemuksessa myös esim. mitä opiskelet, mahdolliset aiemmat työsuhteesi ja miksi juuri sinut pitäisi valita meille kesätöihin.
- Lisäksi merkitse hakemukseesi ajankohdat, jotka sopivat parhaiten sinulle. Kerrothan myös jo tiedossa olevat ajankohdat/esteet, jolloin et voi työskennellä.

Haettavissa olevat kesätyöpaikat:
1. Elinympäristöpalvelut / Avustavat siivoustehtävät kunnan eri työyksiköissä. Työtehtäviin kuuluu mm. kalusteiden pyyhkiminen ja siirtäminen, tekstiilikalusteiden ja mattojen imurointi, pölyjen pyyhkiminen sekä ikkunoiden ja seinien pesu. (20 paikkaa)
2. Elinympäristöpalvelut / Viher-, ja puistoalueiden hoitotehtävät kunnan eri taajamissa. Työtehtäviin kuuluu mm. risukon raivaus, ruohonleikkuu ja mahdollisesti haittalajien torjuminen. HUOM. Työturvallisuuden vuoksi hakijan on oltava 16-vuotta täyttänyt. (25 paikkaa)
3.Elinympäristöpalvelut / Kiinteistöalueiden hoitotehtävät Ylämyllyllä. Tehtäviin kuuluu mm. ruohonleikkuu ja kiinteistöalueiden kunnossapitotöitä. HUOM. Työturvallisuuden vuoksi hakijan on oltava 16-vuotta täyttänyt. (4 paikkaa)
4. Vapaa-aikatoimi / Päiväleirin apuohjaajan tehtävät Ylämyllyllä. Työtehtäviin kuuluu mm. avustaa leirin ohjaajia erilaisissa leirin ohjelmaan kuuluvissa tehtävissä, tehdä valmistelutöitä ohjeiden mukaan ja toimia mukana ohjelman toteutuksessa ja ohjaamisessa. (3 paikkaa)
5. Vapaa-aikatoimi / Kesäsoittajan tehtävät päiväkodeissa ja vanhusten parissa. Työtehtäviin kuuluu mm. käydä esittämässä n. 30 min ohjelmisto liperiläisissä palvelutaloissa ja päiväkodeissa. Esiintymisiä tulee 2-4 / päivä klo 9-15 välillä. Esiintymispaikat suunnitellaan valmiiksi ja kuljetus esiintymispaikkoihin järjestetään.
Instrumentit tulee olla mukana kuljetettavia, muutamissa esiintymispaikoissa on piano. Ohjelmisto voi sisältää sekä instrumentaalikappaleita että säestettyjä laulunumeroita (2 paikkaa)
6. Vapaa-aikatoimi / Muut kesätoiminnot. Tehtävinä avustavat tehtävät muissa vapaa-aikatoimen kesätoiminnoissa. (4 paikkaa)
7. Ruokapalvelut / Ruokapalvelutyöntekijän paikat Palvelukeskuksen ravintokeskuksessa ja Ylämyllyn keskuskeittiöllä. Työtehtäviin kuuluu mm. keittiön avustavat tehtävät, kuten salaattien valmistaminen, elintarvikkeiden pakkaaminen, astiahuolto ja keittiön perussiivoustehtävät. (7 paikkaa)
8. Varhaiskasvatus / Päivähoidon avustavat tehtävät päiväkodeissa. Työtehtäviin kuuluu mm. päiväkotien avustavat tehtävät ja kesäkanojen hoito yhdessä lasten kanssa. (18 paikkaa)
9. Hallintopalvelut / Kesäsomettaja. Tehtäviin kuuluu tehdä sisältöä kunnan sosiaalisen median kanaviin nuoria kiinnostavista asioista ja ottaa valokuvia. (1 paikka)

Haastattelemme kaikki hakijat huhtikuun aikana. Valinnat kesätyöpaikoista ilmoitetaan 7.5. mennessä ja valinnasta ilmoitetaan myös ei-valituille.

 

Työ alkaa:    kesäkuussa
Palkkaus:    350e/10pv
Työavain:    338965

Yhteystiedot
Työhönvalmentaja
Anniina Antikainen
puh. 050 326 1634
anniina.antikainen@liperi.fi

Kysy neuvoa kesätyöhakemuksen täyttöön Palveluneuvojalta.
Tavattavissa Ylämyllyn Duunitalolla arkisin klo 10-14,
tai puhelimitse arkisin klo 9-15.
Tuija Naumanen
puh. 050 328 3554
tuija.naumanen@liperi.fi