Uutiset pääkuva

Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left JOJO-liikenteen joulukampanja käynnistyy 19.12.

JOJO-liikenteen joulukampanja käynnistyy 19.12.

Joensuun seudun joukkoliikenteen Hilja-kampanjan hinnat ovat voimassa käteisellä ja mobiililipulla maksaessa. Noudata joukkoliikenteessä voimassa olevia maskisuosituksia ja muita turvallisen matkustuksen ohjeita.

Joensuun seudun joukkoliikenteen joulukampanja käynnistyy jo viidennen kerran.

Lauantaista 19.12. alkaen ovat koko päivän ajan voimassa hiljaisen liikenteen Hilja-lipun hinnat käteisellä tai mobiililipulla maksettaessa. Kampanjahinnat ovat voimassa 3.1.2021 saakka.

Yhden vyöhykkeen Hilja-lippu maksaa kaksi euroa, kahden vyöhykkeen lippu kolme euroa ja kolmen vyöhykkeen lippu neljä euroa.

Kampanjamatkaa ei voi maksaa Waltti-matkakortin arvolipulla. Kampanjahinnoittelu ei koske Noutopoika-liikennettä, koska se tarjoaa kutsuun perustuvaa palvelua.

Kaikilla JOJO-linjoilla pääsee ostoksille keskustaan. Linjalla 5 pääsee vaivattomasti keskustasta Voimatien kautta Raatekankaalle asti.

Linjalla 3 pääsee keskustasta Pilkon markettien lähelle Linjatielle. Aikataulut löytyvät reittioppaasta: joensuu.digitransit.fi.

Tehdään joulun aikana turvallisia kampanjamatkoja ja noudatetaan voimassa olevia maskisuosituksia ja muita turvallisen matkustuksen ohjeita.

Lisätietoja joukkoliikenteestä löytyy nettisivuilta: jojo.joensuu.fi

Joensuun seudun joukkoliikenteen kuvitustausta, jossa eri kuntiin liittyviä piirroskuvia