Uutiset pääkuva

Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Infrapäällikön virka ja liikunta- ja ulkopaikkamestarin tehtävä haettavana

Infrapäällikön virka ja liikunta- ja ulkopaikkamestarin tehtävä haettavana

Liperin kunta hakee liikunta- ja ulkopaikkamestaria sekä infrapäällikköä. Hakuaika molempiin työpaikkoihin päättyy 19. helmikuuta 2021 klo 15:00.

Haemme Liperin kuntaan vakituiseen virkaan infrapäällikköä. Infrapäällikön tehtäväkenttään kuuluvat teiden, katujen ja aukioiden sekä muiden liikenne- ja yleisten alueiden sekä kunnallisteknisten verkostojen ja -järjestelmien rakennuttaminen, kunnossapito ja kehittäminen. Strateginen infrasuunnittelu sekä toteuttamisen ohjaus ja valvonta ovat myös tärkeä osa tehtävää.

Infrapäällikkö toimii vesihuoltopäällikön varahenkilönä vesihuoltolaitoksen kehittämisessä ja lakisääteisten tehtävien hoitamisessa sekä sijaistaa lakisääteiset vuosilomat ja mahdolliset muut poissaolot.

Liikunta- ja ulkopaikkamestarin tehtäväkenttään kuuluu huolehtia ja vastata kunnan kasvavien liikunta- ja vapaa-aika-alueiden ja tehtävien kokonaisuudesta. Liikunta- ja ulkopaikkamestari toimii lähiesimiehenä kolmelle liikuntapaikkahoitajalle ja yhdelle ulkoaluetyöntekijälle, iltavalvojille sekä muille määräaikaistyöntekijöille.

Liikunta- ja ulkopaikkamestari vastaa liikunta- ja ulkoalueiden rakennuttamisesta, rakentamisesta ja kausihoidosta sekä liikuntapaikkojen ympärivuotisesta ylläpidosta ja lakisääteisistä huolloista ja tarkastuksista. Lisäksi liikunta- ja ulkopaikkamestari toimii vapaa-aikapäällikön työparina liikunta-alueiden suunnitelmallisessa kehittämisessä ja hanketyössä. Tehtävään kuuluu sekä ulkona työskentelyä että toimistotöitä.

Hakuaika molempiin työpaikkoihin päättyy 19. helmikuuta 2021 klo 15:00.

Tarkemmat tiedot työpaikoista löydät ylläolevien linkkien kautta Kuntarekry-sivultamme. Lisätietoja antaa tekninen johtaja Jouni Pekonen, p. 050 467 3533, tai hallintosihteeri Tanja Jänis, tanja.janis@liperi.fi.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisesti. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain. Hakemuksia ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset käsitellään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä.

Hakemusten postitusosoite on Liperin kunta, PL 20, 83101 Liperi.

Liperin kirkonkylän koulukeskus ilmakuvana